ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ατύχημα συνέβη στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Αθήνας, όταν ασανσέρ έπεσε από τον τέταρτο όροφο στο ισόγειο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας γιατρός.
Ο γιατρός μεταφέρθηκε με κατάγματα στην ορθοπεδική κλινική του Ερυθρού, καθώς το Ιπποκράτειο δεν διαθέτει ορθοπεδικό τμήμα.
Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο γραμματέας του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου Δ. Κουρουβακάλης από θαύμα δεν συνέβη κάτι χειρότερο, ενώ τόνισε ότι το νοσοκομείο πραγματοποιεί τις εργασίες συντήρησης του ανελκυστήρα.
Σήμερα θα μεταβούν στο νοσοκομείο πραγματογνώμονες για να κάνουν τεχνικό έλεγχο προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια του ατυχήματος με το ασανσέρ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαθητικό συλλαλητήριο στις 12:00 στα Προπύλαια για τις αλλαγές στο Λύκειο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι μαθητές θα έχουν ευνοϊκότερα κριτηρία ένταξης σε στρατιωτικές σχολές
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ώρες αγωνίας για τη Μαρινέλλα-Εκτάκτως στο νοσοκομείο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στα 34 εκατ. ευρώ θα ανέλθει η επένδυση στα νέα ταχύπλοα περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος
- «Ειρήνη ή πόλεμος»: Ηχηρό μήνυμα Σι, Πούτιν, Κιμ μαζί στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Κίνα – «Συνωμοσία» βλέπει ο Τραμπ (video)
- ΚΕΦΙΜ: Έχει εφαρμοσθεί το 39% των προεκλογικών δεσμεύσεων της κυβέρνησης – Σε Άμυνα και Εξωτερική Πολιτική η υψηλότερη υλοποίηση
- Γιάννης Αλαφούζος: Πλοίο της Kyklades Maritime είναι το πρώτο τάνκερ που φόρτωσε πετρέλαιο από το λιμάνι της Ταρτούς στη Συρία
