ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άγνωστος τηλεφώνησε στις 8:30 στην γραμματεία του Πρωτοδικείου Αθηνών και προειδοποίησε πως έχουν τοποθετηθεί δύο εκρηκτικοί μηχανισμοί στην οδό Λουκάρεως.
Μάλιστα όπως τόνισε ο άγνωστος ο πρώτος έχει προγραμματιστεί να εκραγεί στις 9:30 και ο δεύτερος στις 11:30.
Λόγω του απειλητικού τηλεφωνήματος, αποφασίστηκε η εκκένωση του κτιρίου του Πρωτοδικείου, ενώ κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) πραγματοποιεί ελέγχους.
Παράλληλα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Λουκάρεως από το ύψος της οδού Κάλβου έως τη συμβολή της με τη λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Διαβάστε επίσης
Ελίζα Βόζεμπεργκ: Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι της
Τα μηνύματα Μητσοτάκη για συλλαλητήρια, Τέμπη και την πρόταση δυσπιστίας
Ideal Holdings: Εκτίναξη κερδών στα 92,2 εκατ. ευρώ – Οι επιδόσεις σε πληροφορική και Attica
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το Master Plan για τον Λιμένα Ζακύνθου και ο «χάρτης» του Υπερταμείου για την αξιοποίηση των λιμενικών υποδομών
- Γενιδούνιας στο mononews: Kαλούμε τη διοίκηση της Hellenic Train να άρει τις απολύσεις
- Πώς να συνταξιοδοτηθείτε με οφειλές έως 30.000 ευρώ- Έχουν υποβληθεί 6.500 αιτήσεις
- Digital Realty: Τέλος του χρόνου σε λειτουργία το 4ο Data Center – Σχέδια για νέες επενδύσεις στην Ελλάδα
