array(0) {
}
        
    
Menu
0.15%
Τζίρος: 154.34 εκατ.

Βρούτσης: Επιπλέον έσοδα 66% για τον αθλητισμό το 2026 – 350 έργα σε όλη την επικράτεια

Κοινωνία

Απάντηση Πορτοσάλτε σε Κανάκη: Πες δεν γουστάρω τον Μητσοτάκη, δεν χρειάζεται να γίνεστε προπαγανδιστές μίσους

Άρης Πορτοσάλτε-Αντώνης Κανάκης
Comments

Την απάντησή του στην κριτική που δέχτηκε από τον Αντώνη Κανάκη και το Ράδιο Αρβύλα αναφορικά με την τραγωδία στα Τέμπη, έδωσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος δήλωσε: «Οι σατυρικές εκπομπές επειδή δεν υπάρχει ο Λαζόπουλος, προσπαθούν κάποιοι να πάρουν τη θέση του. Προφανώς όλοι οι άνθρωποι μπορούν να πουν την γνώμη τους, δεν χρειάζεται όμως να την λέμε πάνω σε ψέματα. Πες δεν γουστάρω τον Μητσοτάκη, έχεις δικαίωμα να το πεις. Δεν χρειάζεται οι σατυρικές εκπομπές να γίνονται προπαγανδιστές μίσους και στοχοποίησης».

1

Και συνέχισε λέγοντας ότι: «Οι δημοσιογράφοι κάνουν μια δουλειά, κάποιοι κάνουν ρεπορτάζ, κάποιοι από εμάς, με χρόνια στην πλάτη, τολμούμε να πούμε την γνώμη μας. Λέμε γνώμη, δεν διαμορφώνουμε γεγονότα. Η γνώμη δεν μπορεί να ποινικοποιείται και να στοχοποιείται. Είναι σαν τον λογοκριτή της χούντας! Δεν θα μας βγάλει σε καλό αυτή η ιστορία…».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Άδωνις Γεωργιάδης: Οργισμένη απάντηση σε Κανάκη – «Αντί να κρύβεται από ντροπή το παίζει Τιμητής των πάντων»

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις – Σήμερα η κρίσιμη απόφαση για τα μπλόκα
Καιρός: Συννεφιά και μικρή πτώση της θερμοκρασίας
FBI: Απέτρεψε βομβιστική επίθεση στο Λος Άντζελες
Θλίψη για την οικογένεια του Βαγγέλη Μαρινάκη: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Ειρήνη
Αναστολή λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων αύριο Τρίτη
Υπό κράτηση ο γιος του Ρομπ Ράινερ για τη δολοφονία των γονιών του
Επίσκεψη Γεωργιάδη στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ»
Αλμπέρτο Εσκενάζυ: Πέθανε ο αγαπημένος «Λουκής» των 80’s
Κυψέλη: Υποστήριξη ψυχολόγου και κοινωνικού λειτουργού μετά το μαχαίρωμα σε σχολείο – Οδηγία υπ. Παιδείας
Λάρισα: Αναβλήθηκε για τον Οκτώβριο του 2026 η δίκη δύο αγροτών του μπλόκου της Νίκαιας