ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απαγορευτικό απόπλου για τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα εξέδωσαν τα λιμεναρχεία Πειραιά και Ραφήνας, λόγω των θυελλωδών ανέμων που φτάνουν έως και τα 8 μποφόρ.
Οι άνεμοι, σύμφωνα με την ΕΜΥ θα πνέουν σήμερα, Παρασκευή, από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 6 με 8 και στο Αιγαίο τις πρωινές ώρες πιθανώς τοπικά έως 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.
Διαβάστε επίσης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.