ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11 άτομα συνελήφθησαν
Αυξημένες παρουσιάζονται, τα τελευταία 24ωρα, οι καθημερινές παραβιάσεις του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας.
Σε 1.839 ανήλθαν, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι βεβαιώσεις παραβάσεων του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας, χθες Τρίτη, 7 Απριλίου, σε όλη την Ελλάδα.
Ειδικότερα, βεβαιώθηκαν:
-673 παραβάσεις στην Αττική,
-220 στη Θεσσαλονίκη,
-157 στην Κεντρική Μακεδονία,
-127 στη Δυτική Ελλάδα,
-146 στα Ιόνια Νησιά,
-98 στην Πελοπόννησο,
-97 στη Θεσσαλία,
-67 στην Κρήτη,
-56 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
-55 στο Νότιο Αιγαίο,
-53 στη Στερεά Ελλάδα,
-49 στην Ήπειρο,
-26 στο Βόρειο Αιγαίο και
-15 στη Δυτική Μακεδονία.
Σημειώνεται ότι, από την έναρξη του μέτρου, την Δευτέρα, 23 Μαρτίου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί 24.757 παραβάσεις σε όλη τη χώρα και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα 150 ευρώ.
Παράλληλα, την Τρίτη, 7 Απριλίου, για λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.), παρά τη σχετική απαγόρευση, βεβαιώθηκαν 13 περιπτώσεις και συνελήφθησαν 11 άτομα.
Από την έναρξη του μέτρου, την Πέμπτη, 12 Μαρτίου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί σε όλη την Ελλάδα 383 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 369 άτομα.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Optima bank: Τα μεγέθη της τράπεζας που οδήγησαν στην επιτυχία της υπερκάλυψης του ομολόγου κατά 11 φορές
- Sani/Ikos: Με τη σύμφωνη γνώμη της αυτοδιοίκησης προχωρά η επένδυση 400 εκατ. στη Χαλκιδική
- Τέλος ο επίμονος πωλητής της Πειραιώς, όλα έτοιμα για Intralot, ο θρίαμβος του Τάνι, οι νέες περιπέτειες του «νταλαβεριτζή Δόκτωρα», η οργή στις Σπέτσες, τι συμβαίνει με τους εφοπλιστές Ιγγλέση, και το dinner party των Khoury
- Motor Oil: Σταθερά αναπτυξιακή πορεία- Επενδύσεις 500 εκ. το 2025
