• Κοινωνία

    Αντιεξουσιαστές στα Εξάρχεια τραυμάτισαν με μαχαίρι λιμενικό – Του πήραν το όπλο

    • NewsRoom

    Από παλαιότερη επίθεση των κουκουλοφόρων στην περιοχή των Εξαρχείων


    Την επίθεση ομάδας που αποτελούταν από περίπου 30 αντιεξουσιαστές δέχθηκαν δύο λιμενικοί το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή των Εξαρχείων. Μάλιστα, ένας από τους δύο ένστολους δέχθηκε τραύμα από μαχαίρι ενώ οι αντεξουσιαστές κατάφεραν να του πάρουν το όπλο. Επίθεση με κλωτσιές και γροθιές δέχθηκε και ο δεύτερος λιμενικός.

    Οι δύο λιμενικοί, συνοδεία εισαγγελέα, βρίσκονταν στην περιοχή για επιχείρηση σε οίκημα, στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού.  Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία η έρευνα ξεκίνησε το μεσημέρι όταν συνελήφθη στον Πειραιά Ιρακινός με 200 γραμμάρια κάνναβης, ο οποίος όπως είπε στους λιμενικούς που τον συνέλαβαν είχε προμηθευτεί τα ναρκωτικά από σπίτι στην συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού .

    Το βράδυ ομάδα 7 λιμενικών με εισαγγελέα μετέβησαν στην παραπάνω διεύθυνση όπου βρίσκεται υπό κατάληψη κτίριο και μένουν αλλοδαποί . Οι λιμενικοί βρήκαν 2 γυναίκες τις οποίες συνέλαβαν καθώς και άλλα αντικείμενα αλλά καθώς έβγαιναν δέχθηκαν επίθεση από πολλά άτομα που τους περίμεναν και τα οποία τραυμάτισαν τους δύο από την ομάδα των λιμενικών.

    Οι αντιεξουσιαστές ακινητοποίησαν τους Λιμενικούς και με μαχαίρι τραυμάτισαν τον έναν στο μηρό αποσπώντας του το τσαντάκι με προσωπικά του έγγραφα και το υπηρεσιακό του όπλο. Επίθεση δέχθηκε και ο δεύτερος Λιμενικός από τον οποίο απέσπασαν επίσης το τσαντάκι του.

    Αμέσως μετά, η ομάδα των αντιεξουσιαστών διέφυγε στα γύρω στενά. Η αστυνομία και το λιμενικό διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό τους.



    ΣΧΟΛΙΑ