ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα επικίνδυνο περιστατικό σημειώθηκε στο λιμάνι της Άνδρου το βράδυ της Πέμπτης 15/8, τη στιγμή που επιβάτες και μέλη του πληρώματος έσπρωχναν όχημα για να επιβιβαστεί σε πλοίο με κίνδυνο να πέσουν στην θάλασσα.
Το περιστατικό σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο «έμεινε» ενώ εισερχόταν στο πλοίο, με τους ανθρώπους που βρισκόταν στο σημείο να σπεύδουν να το βοηθήσουν.
Τότε, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, ο καπετάνιος του επιβατηγού αποφασίζει να αναχωρήσει εσπευσμένα, ανασηκώνοντας, όπως καταγράφει βίντεο ντοκουμέντο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, την μπουκαπόρτα, θέτοντας σε κίνδυνο τους επιβάτες και το πλήρωμα, αλλά και με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να μείνει στον αέρα. Από τύχη και μόνο δεν κινδύνεψε τελικά κανείς.
Η σύλληψή του καπετάνιου έγινε με βάση του άρθρο 291 του Ποινικού Κώδικα περί επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία των πλοίων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- WSJ: Σχέδιο Τραμπ για ανακατανομή αμερικανικών δυνάμεων εντός NATO – Θα «τιμωρήσει» χώρες που δεν τον βοήθησαν με το Ιράν
- EuroLeague VS NBA Europe: 1 δισ. ευρώ για franchise έναντι ψηφιακής μετάβασης
- Αντρές Ινιέστα: Τι δουλειά έχει ο άλλοτε σταρ της Μπαρτσελόνα στην επαγγελματική ποδηλασία;
- Στ. Ανδρεάδης (AS Company): Αυξήσεις έως 10% από προμηθευτές στην Κίνα λόγω πολέμου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.