ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα επικίνδυνο περιστατικό σημειώθηκε στο λιμάνι της Άνδρου το βράδυ της Πέμπτης 15/8, τη στιγμή που επιβάτες και μέλη του πληρώματος έσπρωχναν όχημα για να επιβιβαστεί σε πλοίο με κίνδυνο να πέσουν στην θάλασσα.
Το περιστατικό σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο «έμεινε» ενώ εισερχόταν στο πλοίο, με τους ανθρώπους που βρισκόταν στο σημείο να σπεύδουν να το βοηθήσουν.
Τότε, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, ο καπετάνιος του επιβατηγού αποφασίζει να αναχωρήσει εσπευσμένα, ανασηκώνοντας, όπως καταγράφει βίντεο ντοκουμέντο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, την μπουκαπόρτα, θέτοντας σε κίνδυνο τους επιβάτες και το πλήρωμα, αλλά και με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να μείνει στον αέρα. Από τύχη και μόνο δεν κινδύνεψε τελικά κανείς.
Η σύλληψή του καπετάνιου έγινε με βάση του άρθρο 291 του Ποινικού Κώδικα περί επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία των πλοίων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραματικά, Πρότυπα, Ωνάσεια σχολεία: Αύριο η κλήρωση για την εισαγωγή – Το Σαββατοκύριακο οι εξετάσεις εισαγωγής
- Χρυσός: Νέα υποχώρηση της τιμής καθώς η προοπτική εμπορικών διαπραγματεύσεων κόβει τη ζήτηση
- Μητσοτάκης στο TikTok για την Πρωτομαγιά: Οι 15 πολιτικές για την εργασία σε λιγότερο από ένα λεπτό!
- Χατζηδάκης: Μείωση της ανεργίας, αύξηση των μισθών, Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας – Έτσι βελτιώνεται η ζωή των εργαζομένων
