• Κοινωνία

    Ανδρέας Μικρούτσικος: Το πρώτο του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο


    Τις ευχαριστίες του για την συμπαράσταση του κόσμου στην  σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε, έστειλε μέσα από το νοσοκομείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

    Ρεπόρτερ της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δεν γίνεται» μετέφερε στην εκπομπή της τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή μέσα από το νοσοκομείο, αλλά και μερικές φωτογραφίες του, λίγες μέρες μετά την αποσωλήνωσή του και τη μεταφορά του από η ΜΕΘ σε δωμάτιο του νοσοκομείου.

    «Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης. Είμαι πολύ καλά. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Κοκλώνη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προσωπικό μου γιατρό τον κ. Πλουμίδη και το νοσηλευτικό προσωπικό. Ευχαριστώ τον Alpha. Φιλάκια πολλά στο Ναταλάκι. Σας αγαπώ πολύ!» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

    Ο παρουσιαστής και μουσικός μεταφέρθηκε είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Υγεία» με συμπτώματα έντονης δύσπνοιας. Έπειτα από μια σειρά εξετάσεων, οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και τον μετέφεραν στην εντατική, όπου και έμεινε για μερικές μέρες.

    Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανταποκρίθηκε στη θεραπεία των γιατρών και η διαδικασία αποσωλήνωσης ήταν επιτυχής.



    ΣΧΟΛΙΑ