ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έφυγε από τη ζωή άνδρας ηλικίας μόλις 31 ετών από την Καστοριά, ο οποίος βρισκόταν σε καραντίνα, καθώς εργαζόταν στο εργοστάσιο στα Γιαννιτσά με τα 191 κρούσματα κορονοϊού.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας είχε βρεθεί αρνητικός στο τεστ για τον κορονοϊό, ενώ δεν είναι γνωστό αν έπασχε από κάποιο υποκείμενο νόσημα.
Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του, αν δηλαδή «έφυγε» εν τέλει από κορονοϊό ή από παθολογικά αίτια, αναμένονται τα αποτελέσματα από την ιατροδικαστική εξέταση.
Ωστόσο, σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του kastorianiestia, ο άτυχος άνδρας φέρεται να έπαθε ανακοπή. Τον 31χρονο βρήκε νεκρό η μητέρα του.
Σε περίπτωση που ήταν μολυσμένος με τον νέο ιό, ο 31χρονος θα είναι το νεαρότερο θύμα στην Ελλάδα και το 309ο της πανδημίας στη χώρα μας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Η κυβέρνησή «βρήκε κονδύλια» για την πληρωμή των στρατιωτών κατά τη διάρκεια του shutdown
- Γαλλία: Κάλεσμα Λεκορνί στα πολιτικά κόμματα – «Να δώσουμε τέλος στο γελοίο θέαμα των τελευταίων ημερών»
- ΕΕ: Αποσύρθηκε έκθεσή της που αναγνώριζε ψευδοκράτος και τουρκολυβικό μνημόνιο μετά από ερώτηση του Μανιάτη
- Γουίτκοφ στο Τελ Αβίβ: «Ο Τραμπ αρνήθηκε να δεχτεί πως η ειρήνη είναι άπιαστη» – Με Ιβάνκα και Κούσνερ δίπλα του
