ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ήττα με 2-1 (3-6, 6-4, 6-1) από τον Ντομινίκ Τιμ γνώρισε στον τελικό της open της Κίνας ο Στέφανος Τσιτσιπάς, παρά το γεγονός πως κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο σετ.
Ο Έλληνας τενίστας ξεκίνησε δυνατό το παιχνίδι και έδιεξε πως μπορεί να κερδίσει τον αγώνα. Ο Αυστριακός μπήκε με μπρέικ στο πρώτο σετ, όμως ο Τσιτσιπάς απάντησε με νέο μπρέικ στο 8ο σετ και προηγήθηκε 5-3, για να φτάσει στην κατάκτηση του σετ.
Ωστόσο, στο δεύτερο σετ, ο Τιμ κατάφερε να φανεί πιο ψύχραιμος, παρά το μπρέικ που δέχτηκε στο πρώτο γκέιμ. Ισοφάρισε στο 2-2, ενώ μετά το 4-4 «έσβησε» το μπρέικ πόιντ του Τσιτσιπά και έκανε το 5-3. Στη συνέχεια τα πράγματα ήταν εύκολα για τον Τιμ που έκανε το 6-4, ισοφαρίζοντας τα σετ.
Η εξέλιξη του δεύτερου σετ πλήγωσε την ψυχολογία του Τσιτσιπά και έτσι ο Τιμ έκανε «καθάρισε» και το τρίτο σετ με 6-1.
Αυτός ήταν ο 15ος τίτλος της καριέρας του Ντομινίκ Τιμ, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να μένει στους 3, μετά από 8 παρουσίες σε τελικούς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θάνατος Μαζωνάκη: Γιατί έχει τόση σημασία η αναβάθμιση κατηγορίας από θανατηφόρα έκθεση σε ανθρωποκτονία – Το κρίσιμο περιστατικό που οδηγεί σε ισόβια
- To κολίμπρι της Rolls Royce
- Υψηλές διακρίσεις για τον καθηγητή Ιωάννη Παλλήκαρη στο Λονδίνο
- ΙΣΑ: Διαψεύδει τους ανυπόστατους ισχυρισμούς των γιατρών του Κολωνακίου για χορήγηση άδειας στα μηχανήματα πλασμαφαίρεσης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.