• Κοινωνία

    Αν είστε γεννημένοι αυτούς τους μήνες, έχετε περισσότερες πιθανότητες να γίνετε πλούσιοι

    • NewsRoom


    Νέα έρευνα που διεξήγαγε η εφημερίδα Journal of Social Sciences δείχνει ότι όσοι έχουν γεννηθεί στις αρχές του νέου έτους και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο είναι πιο πιθανόν να γίνουν πλούσιοι και διάσημοι.

    Στο συμπέρασμα έφτασαν οι ειδικοί, αφού μελέτησαν τις ημερομηνίες γεννήσεως των σπουδαιότερων celebrity, πολιτικών και επιστημόνων. Όπως φαίνεται η πλειοψηφία των μεγαλύτερων προσωπικοτήτων έχει γεννηθεί τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο και πιο συγκεκριμένα μεταξύ 20 Ιανουαρίου και 18 Φεβρουαρίου.

    Μεταξύ των πετυχημένων προσωπικοτήτων είναι οι Jennifer Aniston, Cristiano Ronaldo, Ronda Rousey, Harry Styles και Oprah.

    Άλλη μία μελέτη που έγινε από την UK Office of National Statistics, έδειξε, επίσης, ότι τα άτομα που έχουν γεννηθεί στις αρχές του χρόνου, έχουν χτίσει αξιοπρεπείς καριέρες.

    Όσοι έχουν γεννηθεί τον πρώτο μήνα φαίνεται να τείνουν προς την ανάληψη θέσεων υψηλών καθηκόντων, ενώ εκείνοι του επόμενου μήνα έχουν περισσότερες πιθανότητες να στραφούν στις τέχνες.

    Σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων δέκα χρόνων από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κόσμου δείχνουν ότι το 10% των CEOs ήταν γεννημένοι τον Ιανουάριο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιοι είναι αυτοί που την πατάνε περισσότερο με τα fake news; Μία έρευνα «αποκαλύπτει»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μισθούς πείνας για τις εργαζόμενες που φτιάχνουν τα T-shirts των Spice Girls

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέθανε ο θρυλικός κατάσκοπος της CIA Τόνι Μέντες



    ΣΧΟΛΙΑ