ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το σεισμολογικό δίκτυο κατέγραψε στις 19:45 ασθενή σεισμική δόνηση με μέγεθος 4.7 στην κλίμακα Ρίχτερ.
Ο σεισμός έγινε σε απόσταση 230 χλμ. ΝΑ των Αθηνών με το επίκεντρο της δόνησης να εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο 22 χλμ. ΝΝΔ της Αρκεσίνης Αμοργού.
Επίσης, όπως ανακοίνωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στις 19:41 το σεισμολογικό δίκτυο κατέγραψε σεισμική δόνηση με μέγεθος 4.5 Ρίχτερ στην ίδια περιοχή.
Διαβάστε επίσης:
Κίνα: Θα απαντήσει στους νέους δασμούς Τραμπ και προσφεύγει στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου(ΠΟΕ)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 Βρετανία: Οι επιλογές στρατηγικής
- Γιώργος και Δημήτρης Στεφάνου (Golden Star Ferries): Ζητάμε τη στήριξή στην προσπάθεια να διαμορφωθούν συνθήκες δικαιοσύνης και βιωσιμότητας στην ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση των νησιών
- Ντόναλντ Τραμπ: Και νέα επίθεση κατά της «κομμουνιστικής απειλής» – Η Αμερική επέστρεψε και θέλουμε να την κρατήσουμε σπουδαία
- «Η Αλβανία δεν πωλείται»: Νέα, μαζική κινητοποίηση στα Τίρανα κατά του σχεδίου ανέγερσης τουριστικού συγκροτήματος Τραμπ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.