• Κοινωνία

    Αλκίνοος Ιωαννίδης: Ανεκδιήγητος ο δήμαρχος Βόλου – Αχιλλέας Μπέος: Ένα «νούμερο» με μια κιθάρα

    • NewsRoom

    Αλκίνοος Ιωαννίδης, Αχιλλέας Μπέος


    Φούντωσε ξανά η κόντρα Αλκίνοου Ιωαννίδη και Αχιλλέα Μπέου με αφορμή το «νερό των Σταγιατών» και λόγω των καταστροφών από τις πλημμύρες, που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel ειδικά στον Βόλο.

    Την αρχή έκανε ο τραγουδιστής ο οποίος σε συναυλία του το βράδυ της Δευτέρας στην Τεχνόπολη που ξεκίνησε με τη φράση «έρχομαι από τη λάσπη» χρησιμοποίησε, μεταξύ άλλων, τον χαρακτηρισμό «ανεκδιήγητος» για τον δήμαρχο Βόλου κατηγορώντας τον ότι για να τον γράψουν οι κάμερες ανέβηκε σε μπουλντόζα και «φώναζε στην ερημιά εκεί που δεν υπήρχε άνθρωπος, “ήρθε το φαΐ και το νερό! Ελάτε να πάρετε”».

    Σήμερα το πρωί ήρθε η απάντηση του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος σε δική του ανάρτηση στο Facebook χαρακτήρισε «πάλαι ποτέ τροβαδούρο» και «ευαισθητούλη» τον Αλκίνοο Ιωαννίδη αναρωτώμενος αν τα έσοδα της συναυλίας θα δοθούν σε ανθρώπους που υποφέρουν και πονούν και «δεν πρόκειται για μια «αρπαχτή» με μπόλικη σάλτσα από υποκριτική ευαισθησία και αλληλεγγύη».

    Μιλώντας ζωντανά στον ΑΝΤ1 είπε ότι ο τραγουδιστής είναι «ένα νούμερο με μια κιθάρα που δεν τον γνωρίζει κανείς».

    «Μιλάμε για τραγικό νούμερο. Δεν θα ασχοληθώ, ούτε θα απαντήσω σε αυτό το νούμερο, γιατί μιλάμε για τραγικό νούμερο. Δεν δείξατε πόσος κόσμος ήταν στη συναυλία.

    Δεν ξέρω τι πεποιθήσεων είναι αυτός ο τύπος, αλλά άλλοι καλλιτέχνες, όπως ο Αργυρός, ο Οικονομόπουλος, ο Ιακωβίδης, η Ζευγαρά και άλλοι με πήραν τηλέφωνο για να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτός τη συναυλία τι την έκανε, για αρπαχτή;» είπε αρχικά ο κ. Μπέος.

    Στη συνέχεια ο Αχιλλέα Μπέος καταφέρθηκε κατά του Αλκίνοου Ιωαννίδου με βαριά προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. «Είναι ένα νούμερο με μία κιθάρα που δεν τον ξέρει κανένας. Απευθύνεται σε μία συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων.

    Καλός είναι για εσάς, για εμένα δεν είναι. Τι με πήρατε για τον Ιωαννίδη; Άσε τον Ιωαννίδη. Άφησέ με τον κάθε φλώρο. Αυτό αισθανόμουν και αυτό έκανα. Ήρθε εδώ αυτός να μοιράσει δύο μπουκάλια νερό;», είπε.

    Διαβάστε επίσης:

    Μέτσολα σε Μητσοτάκη για πλημμύρες: Η Ελλάδα δεν πρέπει να είναι μόνη της

    Στο συντονιστικό κέντρο στη Λάρισα ο Νίκος Δένδιας

    Κυριακίδου: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα σταθεί δίπλα στην Ελλάδα για στήριξη



    ΣΧΟΛΙΑ