• Κοινωνία

  Αλέξης Κούγιας: Η μεγάλη αντίφαση που έπεσε ο Δασκαλάκης στη δίκη (video)

  • NewsRoom
  Αλέξης Κούγιας - Μάνος Δασκαλάκης

  Αλέξης Κούγιας – Μάνος Δασκαλάκης


  Για την υπόθεση των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο μίλησε ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας.

  Ο πρώην σύζυγος της 34χρονης, Μάνος Δασκαλάκης, κατέθεσε την Τρίτη για τη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία, όπως είπε, φαινόταν υποδειγματική μητέρα, αλλά και για τα όσα έγιναν μέχρι και την ημέρα του θανάτου της πρωτότοκης κόρης τους, Τζωρτζίνας.

  Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε πως ο Μάνος Δασκαλάκης που κατέθεσε πρώτος «κατέστρεψε» το κίνητρο που είχε αποδοθεί στην κατηγορούμενη, καθώς παρουσίασε άλλο επιχείρημα για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, από αυτό που είχε αποδώσει ο εισαγγελέας.

  «Είπα δύο πράγματα, το ένα ότι ο κ. Δασκαλάκης κατακρεούργησε το κίνητρο το οποίο αναπτύσσει το βούλευμα, προκαλώντας την έκπληξη του δικαστηρίου. Σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση και το βούλευμα η κ. Πισπιρίγκου σκότωσε και τα τρία παιδιά της για να κρατήσει τον άντρα της. Ο κ. Δασκαλάκης είπε το ακριβώς αντίθετο, γιατί τα έχουν μπερδέψει και λίγο, ότι σκότωσε το παιδί αυτό για να τον εκδικηθεί», τόνισε αρχικά.

  «Εκείνο που δεν αναδείχθηκε ήταν ότι ο κ. Δασκαλάκης έπεσε σε μία μεγάλη αντίφαση. Αποκάλυψε στο δικαστήριο ότι ο κλονισμός αυτού του μεγάλου έρωτα που ξεκίνησε όταν ήταν εκείνος 20 ετών και η Ρούλα Πισπιρίγκου 23 ετών, ήταν γιατί η 34χρονη απάτησε τον Μάνο Δασκαλάκη και ότι η σχέση κλονίστηκε από αυτό», επεσήμανε ο κ. Κούγιας και συνέχισε:

  «Το γεγονός αυτό που ανέφερα ότι κάποιος θα βρεθεί κατηγορούμενος, δεν αφορά σε κάποιον που θα αναδειχθεί ως νέος κατηγορούμενος. Εμάς, κεντρική μας θέση είναι ότι η κεταμίνη που βρέθηκε, δεν είναι θανατηφόρα, και αποδεικνύεται από κορυφαίους επιστήμονες», δήλωσε.

  «Σε όλες τις καταθέσεις του ο κ. Δασκαλάκης αναφέρει ότι ήταν υποδειγματική μάνα η 34χρονη, ότι θυσιαζόταν για τα παιδιά της, “ύμνους” συνέθετε για την κ. Πισπιρίγκου και ξαφνικά τα ανατρέπει όλα. Και ξαφνικά παρουσιάζεται ότι αυτή η γυναίκα σκότωσε τα παιδιά της. Υπάρχουν άλλα στοιχεία που στις 7/2 θα βρεθεί κάποιος από το ακροατήριο, κατηγορούμενος», κατέληξε ο κ. Κούγιας.

  Δείτε το βίντεο από την Κοινωνία Ώρα MEGA:

  Δείτε το βίντεο από το Καλημέρα Ελλάδα:

  Διαβάστε επίσης:  ΣΧΟΛΙΑ