Κοινωνία

Αλεξανδρούπολη: Έψαχνε φάρμακα που πέταξε από λάθος στα σκουπίδια ο άνδρας που διαμελίστηκε από ρομποτικό κάδο

  • NewsRoom


Σοκαρισμένη παραμένει η Αλεξανδρούπολη μετά τον φρικτό θάνατο που βρήκε το μεσημέρι στο κεντρικότερο σημείο της επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας μπροστά στη Λέσχη Αξιωματικών και απέναντι απ’ το Δημαρχείο, ένας νεαρός άνδρας, ηλικίας κάτω των 40 ετών.

Όσοι έτυχε να παρακολουθήσουν το συμβάν δεν έχουν συνέλθει από το σοκ, καθώς ο ρομποτικός κάδος απορριμμάτων που είχε τοποθετηθεί επί δημαρχίας Αλεξανδρή, συνέθλιψε και διαμέλισε τον άτυχο άνδρα, ο οποίος βρήκε άμεσα φριχτό θάνατο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο, αλλά και οι διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι βρέθηκαν εκεί με δυο ασθενοφόρα ήταν συγκλονισμένοι αντικρίζοντας το διαμελισμένο σώμα που ανέσυραν. Γι’ αυτό άλλωστε και έκρυψαν το σημείο με πανιά, ώστε να μην είναι ορατό το σοκαριστικό θέαμα στον υπόλοιπο κόσμο.

Οι αρχικές πληροφορίες μιλούσαν για άστεγο που μπορεί να έψαξε για κάτι φαγώσιμο, ωστόσο τελικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Πρόκειται για νεαρό άνδρα, ο οποίος πέταξε σακούλα με σκουπίδια στον κάδο και μαζί κάποια φάρμακα. Όταν αντιλήφθηκε το συγκεκριμένο γεγονός και επειδή προφανώς δεν γνώριζε τον τεράστιο κίνδυνο, προσπάθησε να σκύψει μέσα για να τα ψάξει, με αποτέλεσμα η μεγάλη ορμή και δύναμη με την οποία λειτουργεί ο ρομποτικός κάδος να τον συνθλίψει και να τον διαμελίσει.

Μάλιστα τα συνεργεία της Πυροσβεστικής αρχικά και του δήμου στη συνέχεια, έψαξαν όλο το σύστημα του κάδου, είτε αναζητώντας κάποια στοιχεία για το τραγικό συμβάν, αλλά στη συνέχεια και για να καθαρίσουν το συγκεκριμένο σύστημα. Στο σημείο βρέθηκε μάλιστα από την πρώτη στιγμή και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ηλίας Δαστερίδης, ενημερώνοντας συνέχεια τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη, ο οποίος έτσι και αλλιώς έβλεπε όσα διαδραματίσθηκαν από το γραφείο του που βρίσκεται ακριβώς απέναντι.

Το τραγικό συμβάν πιθανόν να έχει και συνέχεια, ίσως με αναζήτηση ευθυνών (αν υπάρχουν). Η ουσία δυστυχώς είναι πως ένας νέος άνθρωπος έχασε την ζωή του με τόσο τραγικό τρόπο.

Διαβάστε επίσης

Χαμόγελο του Παιδιού: Ενστάσεις για το νέο πλαίσιο σχετικά με τις μονάδες παιδικής προστασίας

Μπακογιάννης: Η Αθήνα χρειάζεται προληπτική και διαρκή αστυνόμευση σ’ όλες τις γειτονιές τηςΣΧΟΛΙΑ