• Κοινωνία

    Άλεκ Μπάλντουιν: Αποσύρονται οι ποινικές κατηγορίες για τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς

    • NewsRoom
    Ο Άλεκ Μπόλντουιν λίγη ώρα μετά το τραγικό περιστατικό στα γυρίσματα της ταονίας Rust

    Ο Άλεκ Μπόλντουιν λίγη ώρα μετά το τραγικό περιστατικό στα γυρίσματα της ταονίας Rust


    Στην απόσυρση όλων των ποινικών κατηγοριών κατά του ηθοποιού Άλεκ Μπάλντουιν, σχετικά με τον θάνατο από πυροβολισμό της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Rust, προχώρησε η αμερικανική Δικαιοσύνη.

    Ο Άλεκ Μπαλντουιν, ο οποίος είχε σκοτώσει την Χάτσινς όταν πυροβολήσει με όπλο, το οποίο κατά λάθος περιείχε αληθινές σφαίρες, κατηγορούταν για ανθρωποκτονία εξ αμελείας. Μάλιστα, είχαν κατηγορήσει τον Μπάλντουιν ότι επέδειξε «απερίσκεπτη» αδιαφορία για την ασφάλεια των συναδέλφων του.

    Πλέον, παραμένουν ακόμη τουλάχιστον πέντε αστικές υποθέσεις σε εξέλιξη κατά του Μπάλντουιν και των παραγωγών του Rust, σύμφωνα με το Sky News.

    «Είμαστε ευχαριστημένοι με την απόφαση και ενθαρρύνουμε μια σωστή έρευνα για τα γεγονότα και τις συνθήκες αυτού του τραγικού ατυχήματος», δήλωσαν οι δικηγόροι του ηθοποιού.

    «Ο Μπάλντουιν δεν είχε κανένα λόγο να πιστεύει ότι υπήρχε μια σφαίρα στο όπλο ή οπουδήποτε στο πλατό της ταινίας», είπε ο δικηγόρος του. «Βασίστηκε στους επαγγελματίες με τους οποίους δούλευε, οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν ότι το όπλο είχε άσφαιρα».

    Ο εισαγγελέας απήγγειλε κατηγορίες κατά της οπλοποιού που γέμισε το όπλο του Μπάλντουιν. Η υπόθεση εναντίον της αναμένεται να προχωρήσει.

    Διαβάστε επίσης

    Εκλογές στην Τουρκία: Ο Ερντογάν τάζει δωρεάν φυσικό αέριο για όλους τους πολίτες

    Κύπρος: Πρώτη συνάντηση βουλευτών από Κύπρο, Ελλάδα, Ισραήλ και ΗΠΑ

    ΔΕΗ: Νέα μείωση στα 15,9 σεντς ανά κιλοβατώρα για το τιμολόγιο ρεύματος Μαΐου



    ΣΧΟΛΙΑ