ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μοντέλο Κύπρου στη Γροιλανδία, μια αλεπού στο Προεδρικό, ποια είναι η Κλειώ του ΜΜ και ποιος αγροτοσυνδικαλιστής έχει ακίνητο-φιλέτο στην Αθήνα
Συνεχίζονται δυναμικά οι κινητοποιήσεις των αγροτών, καθώς στις Σέρρες ετοιμάζονται να κλείσουν τον μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα, μόνο για τα φορτηγά, από τις 12:30 έως τις 19:00 και των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας.
Σύμφωνα με το ertnews, μέσα στις επόμενες ώρες περίπου 80 λεωφορεία με φοιτητές που ταξιδεύουν προς τη Βουλγαρία θα επιχειρήσουν να περάσουν από το σημείο.
Την ίδια στιγμή, φοιτητικοί σύλλογοι εξέδωσαν από το πρωί ψηφίσματα στήριξης στους αγρότες, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους και ζητώντας άμεσες λύσεις στα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα.
Οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, τονίζοντας ότι ο αποκλεισμός του Προμαχώνα αποτελεί μήνυμα προς την κυβέρνηση για την ανάγκη ουσιαστικού διαλόγου και ικανοποίησης των αιτημάτων τους.
Διαβάστε επίσης:
Μιλένα Αποστολάκη: Γιατί ζήτησε την παραίτηση του προσωρινού προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ Ιωάννη Καββαδά
ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκε στα 34,48 δισ. ευρώ ο τζίρος των ελληνικών επιχειρήσεων τον Οκτώβριο
Προσωπικός Βοηθός Υγείας Πολίτη: To MyHealthApp που «πηγαίνει την υγεία μπροστά»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χαλκός: Εκτοξεύτηκε σε υψηλό 16ετίας λόγω «κινεζικής μανίας» – Ξεπέρασε τα $14.000/τόνο
- Γλυφάδα: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 46χρονος πατροκτόνος
- Πετρέλαιο: Νέο υψηλό 4μήνου στα $70 το βαρέλι καθώς ο Τραμπ εντείνει τις απειλές στο Ιράν
- Μία πρώτη ματιά στο υπερσύγχρονο δίκτυο καταστημάτων της Allwyn – Δείτε πώς μεταμορφώθηκε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ σε Allwyn store
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.