ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε τραγωδία εξελίχθηκε πυρκαγιά σε διώροφη κατοικία στον Άγιο Ανδρέα Μακρυνείας, στο Αγρίνιο, καθώς μία ηλικιωμένη γυναίκα απανθρακώθηκε, ενώ βρισκόταν μέσα στο κτίριο.
Όπως αναφέρει ο ιστότοπος sinidisi.gr, πρόκειται για μία 85χρονη, η οποία εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι της το μεσημέρι της Τετάρτης, όποτε ξέσπασε η φωτιά.
Δυστυχώς, οι προσπάθειες των πυροσβεστών που έφθασαν στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, αλλά και των κατοίκων, δεν απέτρεψαν το τραγικό συμβάν.
Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν, επίσης, τα δύο ξεχωριστά σπίτια του δεύτερου ορόφου.
Οι πληροφορίες του ίδιου ειδησεογραφικού μέσου αναφέρουν ότι αυτό ήταν το δεύτερο πλήγμα για την οικογένεια, καθώς τον Οκτώβριο του 2024, ο 47χρονος ανιψιός της ηλικιωμένης είχε καταπλακωθεί από τρακτέρ και έχασε με φρικτό τρόπο τη ζωή του.
Διαβάστε επίσης
Βραζιλία: Πυρκαγιά σε εργοστάσιο καρναβαλικών – 10 σοβαρά τραυματίες
Καμίνια: Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά κι αναβολικά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κριστίν Λαγκάρντ για AI: Μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνες χρηματοπιστωτικές κρίσεις – Προετοιμαζόμαστε να το αποφύγουμε
- Νέες ταυτότητες: Τι αλλάζει από 3 Αυγούστου 2026
- ΕΕ: Ανοίγει μυστικό δίαυλο επικοινωνίας με τον Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
- Κύπρος: Ανεξάρτητους ερευνητές για το «Κράτος Μαφία» διορίζει η κυβέρνηση μετά το πόρισμα της Αρχής Διαφθοράς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.