ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Richemont UK: Ξεπερνά τους ανταγωνιστές της με αύξηση 5% στις πωλήσεις κοσμημάτων και ρολογιών πολυτελείας Vacheron, Montblanc
Ενοπλη ληστεία σημειώθηκε, λίγο μετά τις 11:00, σε κατάστημα με πολυτελή ρολόγια, στην οδό Βαλαωρίτου, στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο άγνωστος δράστης, που ήταν καλοντυμένος, μπήκε στο κατάστημα και ζήτησε να δει ακριβά ρολόγια. Μόλις υπάλληλοι του καταστήματος του παρουσίασαν τα ρολόγια που ζήτησε να δει, ο δράστης έβγαλε όπλο και, αφού τους ακινητοποίησε πήρε άγνωστο, έως τώρα, αριθμό ρολογιών και τράπηκε σε φυγή. Η αστυνομία εκτιμά ότι σε κοντινό σημείο τον περίμενε συνεργός του.
Αυτή την ώρα διενεργούνται έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών.
Ο ληστής εισέβαλε στο κατάστημα Rolex στο κέντρο της Αθήνας, άρπαξε ρολόγια μεγάλης αξίας και εξαφανίστηκε. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το πρόσωπό του. Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους την περιγραφή του και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης απομακρύνθηκε από το κατάστημα με ταξί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έκτακτο: Ένοπλη ληστεία στο κατάστημα της ROLEX στη Βουκουρεστίου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αιματηρή ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ στα Βίλια – Τραυματίας ο ένας ληστής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο «χάρτης» των πληρωμών και των ελαφρύνσεων το 2026 – Πότε θα δοθούν οι αυξημένες συντάξεις Ιανουαρίου
- Ζαχαράκη: Νέα μη κρατικά πανεπιστήμια στη χώρα το πρώτο δίμηνο του 2026 – Ενίσχυση των δημόσιων με €1,5 δισ.
- Οι ωραίοι στην Ευρωβουλή, η σβελτοσύνη του Ευάγγελου, ο Στέφανος στην απ΄έξω κι …εδώ είναι Μπαλκάνια
- Ποιόν είδε ο Αδωνις στον Λευκό Οίκο, πότε πιάνει δουλειά ο Πιέρρ, ποιος υπουργός κερνάει κρασάκι, το dogfight στο Αιγαίο και το άγριο beef στη Βουλή