• Κοινωνία

    Αυτόφωρο για 10 οδηγούς ταξί για «πειραγμένα» ταξίμετρα και άδειες-μαϊμού


    Δέκα οδηγοί ταξί συνελήφθησαν στο πλαίσιο εξειδικευμένων ελέγχων της Τροχαίας Αττικής για επέμβαση στην ταμειακή μηχανή του οχήματος και κατοχή πλαστών ειδικών αδειών οδήγησης.

    Οι έλεγχοι και οι συλλήψεις έγιναν σε διάφορες περιοχές (κέντρο Αθήνας, Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Κηφισού, έξω από νοσοκομεία και πλατεία Αγίας Παρασκευής) το χρονικό διάστημα από 18 έως 22 Μαρτίου.

    Οι πέντε οδηγοί συνελήφθησαν γιατί είχαν επέμβει με ειδικές συνδεσμολογίες (καλωδιώσεις, συσκευές) στις ταμειακές μηχανές, βραχυκυκλώνοντας ή θέτοντας εκτός λειτουργίας αυτές, προκειμένου να μην εκδίδουν φορολογικές αποδείξεις και άλλοι πέντε γιατί κατείχαν πλαστές ειδικές άδειες οδήγησης.

    Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν με τη διαδικασία του αυτόφωρου, στους αρμόδιους εισαγγελείς, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν και οι συναρμόδιες υπηρεσίες (Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, Δ.Ο.Υ και Περιφερειακές Ενότητες).

    Σύμφωνα με την Αστυνομία, παρόμοιες ειδικές εξορμήσεις θα προγραμματισθούν και θα πραγματοποιηθούν και στο μέλλον, σε όλο το οδικό δίκτυο της Αττικής.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μητσοτάκης: Παραπληροφόρηση σχετικά με τη θέση μας για την Uber

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτιά στο πάρκινγκ πολυκαταστήματος στον Κηφισό

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βόλος: Ένοχος ο πατέρας που μαχαίρωσε τον γιο το



    ΣΧΟΛΙΑ