• Κοινωνία

    Αχιλλέας Μπέος: Δεν είναι ώρα για κλάματα αλλά για λύσεις – Θα δώσω τον μισθό μου για την αποκατάσταση των ζημιών

    • NewsRoom
    Ο Αχιλλέας Μπέος κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Daniel στους δρόμους της πόλης του Βόλου προειδοποιεί τους πολίτες


    Για το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel στον Βόλο, μια από τις πόλεις που δέχθηκε έναν πρωτοφανή όγκο νερού τις προηγούμενες ημέρες, μίλησε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος.

    Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, η κακοκαιρία έχει προκαλέσει μια καταστροφή που ούτε ντοκιμαντέρ δεν έχουν καταφέρει να τα αποτυπώσουν.

    Ωστόσο, τόνισε πως «δεν είναι ώρα για κλάματα αλλά για λύσεις», επισημαίνοντας πως αυτή την ώρα το  μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η υδροδότηση.

    Όπως ανέφερε  ο κ. Μπέος, θα χρειαστεί αρκετές μέρες, ακόμα και 15-20 μέρες, ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές, καθώς όπως εξήγησε οι αγωγοί έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.  «Έχουν γίνει κομμάτια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Ο δήμαρχος Βόλου ανέφερε ότι βρίσκεται στην περιοχή κυβερνητικό κλιμάκιο όπου καταγράφει τις ζημιές. Τόνισε ότι ο ίδιος είναι διατεθειμένος να δώσει τον μισθό του για 6 μήνες, ώστε να βοηθήσει στην αποκατάσταση του των έργων.

    Τέλος, ο Αχιλλέας Μπέος, υποστήριξε ότι ζήτησε από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, μεταξύ άλλων, να μην αναβληθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς θέλει να κριθεί και κατά την διάρκεια της κρίσης από τους συμπολίτες του.

    Διαβάστε επίσης

    Κακοκαιρία Daniel: Μάχη για την αποκατάσταση της υδροδότησης στον Βόλο

    Κακοκαιρία Daniel: Δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία η παλαιά ΕΟ Βόλου-Λάρισας

    Κακοκαιρία «Daniel»: Έκλεισε η Εθνική Οδός στο ύψος της Λάρισας λόγω υπερχείλισης του Πηνειού – Φόβοι για πλημμύρες στην πόλη



    ΣΧΟΛΙΑ