ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διάρρηξη με λεία αξίας 250.000 ευρώ κατήγγειλε στις αστυνομικές Αρχές του Αιγίου ένας 63χρονος κάτοικος των Σελιανίτικων Αχαΐας.
Όπως κατήγγειλε ο 63χρονος, διαρρήκτες αφαίρεσαν από το σπίτι του ράβδους χρυσού και συλλεκτικούς πίνακες ζωγραφικής.
Ο 63χρονος κατήγγειλε στους αστυνομικούς την Πέμπτη 8 Αυγούστου ότι διαπίστωσε ότι από το σπίτι του έλειπαν τουλάχιστον 40 ράβδοι χρυσού, ατομικές συλλογές με πίνακες και το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ.
Οι έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου βρίσκονται σε εξέλιξη, με τους αστυνομικούς να εικάζουν ότι οι διαρρήκτες γνώριζαν τι υπήρχε μέσα στο σπίτι.
Διαβάστε επίσης
Συνελήφθη ο οπαδός που πυροβόλησε έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας
Κατάρ: Ζητά επείγουσα διεθνή έρευνα για τον βομβαρδισμό του σχολείου στη Γάζα
Μεσανατολικό: Το υπουργείο Υγείας της Χαμάς ανακοίνωσε νέο απολογισμό νεκρών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Εβδομαδιαίο άλμα σχεδόν 12% μετά τη νέα κλιμάκωση του πολέμου στην Μέση Ανατολή
- ΗΠΑ – Ιράν: Συνεχή αμερικανικά χτυπήματα σε αεροδρόμιο, γέφυρες, λιμάνια και στο νησί Κεσμ – Απαντά η Τεχεράνη με νέες επιθέσεις σε αμερικανικές βάσεις
- Σήμερα το τελευταίο αντίο στην σπουδαία και αξέχαστη Μάρω Κοντού
- Διάγγελμα Τραμπ: Κατηγόρησε την Κίνα για «τη μεγαλύτερη πειρατεία» εκλογικών δεδομένων στην ιστορία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.