• Δημοφιλή στο Internet

    Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (11 έως 17 Μαρτίου 2019)

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021


    από την Αλίντα Κανάκη

    Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας δίνει ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Θετικά επηρεάζονται Ταύροι, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ιχθείς. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 13/3 δίνει ευκαιρίες μελλοντικής ανάπτυξης στον επαγγελματικό τομέα διοχετεύοντας δημιουργικά την ενέργεια. Θετικά επηρεάζονται Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθείς. Στις 15/3 ο Ήλιος σε τετράγωνο με το Δία παρεμβάλει εμπόδια. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή 16/3 και ο ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με το Δία επηρεάζει ζητήματα μετακίνησης, περιβάλλοντος, εκπαίδευσης και αδελφικών σχέσεων! Η όψη θα φέρει καθυστερήσεις στους τομείς που προαναφέρθηκαν, καθώς και ανατροπές και αναβολές, λάθη και παραλήψεις, αλλά και μεγάλη δόση ονειροπόλησης.

    ΚΡΙΟΣ

    Με την έναρξη της εβδομάδας θα υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα στα επαγγελματικά σου, τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας, καθώς και αρκετές οι επιτυχίες που θα καταγραφούν. Ας μην πάρουν όμως τα μυαλά σου αέρα, γιατί δεν είναι καιρός για μεγαλεπήβολα σχέδια. Με το ξεκίνημα της εβδομάδας με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία, στο ζώδιο των Ιχθύων, καλό θα ήταν να αποφύγεις την υπογραφή συμφωνιών, καινούρια ξεκινήματα ή σημαντικά επαγγελματικά ταξίδια και μεγάλες αγορές. Θα αντιμετωπίσεις εντάσεις στη σχέση σου αν είσαι δεσμευμένη, μέχρι και το τέλος τουλάχιστον της εβδομάδας. Δεν αποκλείεται να δυναμιτίσουν την σχέση σου τρίτα άτομα ή οι εντάσεις να οφείλονται στους πειρασμούς που θα σε τριγυρίζουν και θα κολακευτείς. Όπως και να έχει πάντως, εάν δεν θέλεις να τα τινάξεις όλα στον αέρα, φρόντισε να βρεις την ψυχραιμία και να συζητήσεις ειλικρινά και διεξοδικά με το σύντροφό σου όλα τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν. Σε εγρήγορση θα είσαι αν είσαι single, με έντονη κοινωνική ζωή, κυρίως μετά τις 15/3. Η συναισθηματική σου ζωή μπορεί να γίνει αυτή την περίοδο αρκετά ενδιαφέρουσα, εάν αποφασίσεις να βάλεις λίγο ρομαντισμό στη ζωή σου.
    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της διατροφής, των κληρονομιών, του σεξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, της επικοινωνίας, των ταξιδιών, της εκπαίδευσης, των πτυχίων.

    ΤΑΥΡΟΣ
    Στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να είσαι πολύ συνετή στη διαχείριση και να μην αφήσεις τη χαλαρή ατμόσφαιρα να σε βγάλει από τον προγραμματισμό σου. Απόφυγε να δανείσεις χρήματα, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να μην σου τα επιστρέψουν ποτέ. Απόφυγε επίσης κερδοσκοπικές κινήσεις ή τυχερά παιχνίδια! Ένας ακόμη τομέας που θα σου δημιουργήσει προβλήματα το πλανητικό σκηνικό είναι τα συναισθηματικά σου. Άλλα θα εννοείς, άλλα θα καταλαβαίνουν. Τα νεύρα σου δηλαδή. Θα πρέπει να αποφύγεις την επικριτική διάθεση προς τον ερωτικό σου σύντροφο, μιας και τα πράγματα μπορούν να εκτροχιαστούν χωρίς να το καταλάβεις. Μετά τις 13 του μήνα το εξάγωνο του Πλούτωνα σε ευνοεί, τα πράγματα επανέρχονται στη φυσιολογική τους πορεία και μπορείς να χαλαρώσεις. Αν είσαι single, μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα με όλη την προσοχή στραμμένη επάνω σου. Πέρασε καλά, διασκέδασε και προσπάθησε να χαρείς τις πρόσκαιρες ερωτικές σου περιπέτειες. Αν αποφασίσεις να δεσμευτείς σοβαρά, να ξεκινήσεις μια νέα σταθερή σχέση, κάνε τουλάχιστον προσεκτικά βήματα. Προς τα τέλη της εβδομάδας οι καταστάσεις εξομαλύνονται και μια νέα ερωτική γνωριμία θα σε ανανεώσει σημαντικά.
    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, του σεξ.

    ΔΙΔΥΜΟΙ
    Το εξάγωνο του Άρη σε ευνοεί αυτήν την εβδομάδα. Από οικονομικής άποψης η εβδομάδα θα πρέπει να κυλήσει ικανοποιητικά, τουλάχιστον αναφορικά με τα εισοδήματά σου. Από εκεί και πέρα θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή και λεπτούς χειρισμούς σε οικονομικές εκκρεμότητες και δοσοληψίες με τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία και κυρίως με την εφορία! Αν είσαι σε σχέση, το σενάριο της εβδομάδας προβλέπει μια έντονη περίοδο. Ο πλανήτης Ερμής σε ανάδρομη πορεία μπορεί να προκαλέσει πολλές εντάσεις, σκηνές ζηλοτυπίας, αντιπαραθέσεις με αρκετή ένταση και πάθος, μόνο και μόνο για να σε τεστάρει εάν η σχέση έχει τα εχέγγυα για να επιβιώσει σε βάθος χρόνου. Οι συγκρούσεις θα είναι τόσο πολλές και τόσο ισχυρές, που εάν η σχέση σου δεν βασίζεται σε γερά θεμέλια, μπορεί να καταρρεύσει. Αν είσαι single, η ανάδρομη κίνηση του Ερμή ίσως να φέρει και παλιές ερωτικές ιστορίες στο προσκήνιο και να σε βάλει σε πειρασμό να ξανασκεφτείς το ενδεχόμενο να επιστρέψεις σε κάποιο παλιό σου ταίρι. Οι πλανητικές συγκυρίες όμως προσφέρονται και για νέες ερωτικές σχέσεις. Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά και κινήσου ανάλογα με ό,τι σου πει η καρδιά αλλά και η λογική σου. Η υγεία σου χρειάζεται προσοχή, γιατί τα επίπεδα του στρες θα είναι αυξημένα.
    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Το εξάγωνο του Ήλιου σε ευνοεί. Τα οικονομικά σου δεν θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα αυτήν την εβδομάδα, καθώς τα έσοδά σου φαίνεται να είναι αυξημένα. Μετά τα μέσα της εβδομάδας όμως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική στη διαχείριση, μιας και υπάρχει το ενδεχόμενο να ξεφύγεις στις δαπάνες ή να κάνεις λανθασμένες επιλογές επενδύσεων και να ζημιωθείς. Με την ανάδρομη πορείας του Ερμή θα υπάρξουν απρόοπτα και περίεργα συμβάντα στη συναισθηματική σου ζωή που θα δημιουργήσουν καταστάσεις έντασης. Εάν η σχέση σου δεν είναι σταθερή, ειλικρινής και βαθιά, οι κλυδωνισμοί που θα υπάρχουν θα είναι πολύ δυνατοί για να τους αντέξει. Θα πρέπει να κάνετε πολλές και ειλικρινείς προσπάθειες και οι δύο σύντροφοι για να καταφέρετε να παραμείνετε μαζί. Και επειδή είσαι από τα αρκετά τυχερά ζώδια αυτήν την εβδομάδα, στο τέλος υπάρχουν οι ελπίδες να πάνε τα πράγματα καλά. Αν είσαι single, μέσα στο σκηνικό αυτό της έντασης και της ανατροπής εύκολα καταλαβαίνεις ότι δεν είναι καιρός να ξεκινήσεις οτιδήποτε καινούριο, όσο και να σε ιντριγκάρει ένα άτομο, όσο καλή περίπτωση και αν σου φαίνεται.
    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της απομόνωσης, των εχθρών της εργασίας, της υγείας.

    ΛΕΩΝ
    Το τρίγωνο του Πλούτωνα συνεργάζεται αρμονικά μαζί σου. Χρήματα θα έρθουν στα χέρια σου και μάλιστα αρκετά αυτήν την εβδομάδα. Το ζητούμενο είναι πως θα τα διαχειριστείς. Φρόντισε να κλείσεις παλιές πληγές και να αποταμιεύσεις για τις πιο δύσκολες στιγμές που έχεις να αντιμετωπίσεις. Άλλωστε, η εβδομάδα θα είναι η πιο ευνοϊκή από οικονομικής άποψης και κανείς δεν ξέρει τι θα ακολουθήσει. Ευνοϊκές είναι οι συγκυρίες κατά τις δύο πρώτες μέρες της εβδομάδας και ιδίως για τις πολύχρονες και αρμονικές σχέσεις, που στηρίζονται σε γερά θεμέλια. Αν πρόκειται για σχέσεις που μόλις έχουν ξεκινήσει ή για σχέσεις με έντονα πάθη και ζήλιες, εκεί είναι πολύ έντονη η πιθανότητα να υπάρξουν ξαφνικές ανατροπές και να εμφανιστούν προβλήματα από το πουθενά, ιδίως προς τέλος της εβδομάδας. Σε αυτό βέβαια σημαντικό ρόλο θα παίζει η ορμή σου, αλλά και η απερίσκεπτη στάση ή συμπεριφορά σου. Αν είσαι single, η ερωτική ατμόσφαιρα θα ξεπεράσει κάθε όριο αυτή την εβδομάδα. Και πέρα από την ερωτική σου διάθεση, θα κάνεις επικίνδυνα και απερίσκεπτα πράγματα με το τετράγωνο της Αφροδίτης στο ωροσκόπιό σου, που μπορούν να σου προκαλέσουν προβλήματα στο μέλλον. Φρόντισε επίσης περισσότερο τον εαυτό σου, διότι ο οργανισμός σου είναι εξαντλημένος και έχει τα όριά του. Αφιέρωσε χρόνο για ξεκούραση.
    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της διατροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Με το Δία σε τετράγωνο να παρεμβάλει εμπόδια, θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές και αναπροσαρμογές σε οικονομικό επίπεδο αυτήν την εβδομάδα και από τις κινήσεις και τους χειρισμούς σου εξαρτάται εάν θα κινηθείς προς μια θετικότερη κατεύθυνση, απαλλάσσοντας σε από άγχη και προβλήματα, ή θα αντιμετωπίσεις κάποιες καινούριες δυσκολίες. Εάν πάντως κάνεις σοφές επιλογές, το πλανητικό σκηνικό θα σε ανταμείψει ανάλογα. Σε προσωπικό επίπεδο, με το ξεκίνημα της εβδομάδας προσπάθησε να αποφύγεις πιθανές επιπλοκές που σχετίζονται με το σπίτι σου ή με άτομα της οικογένειάς σου, γιατί τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ δύσκολα και με συνέπειες μακροχρόνιες. Όσο για τη σχέση σου, γνωρίζεις πλέον τις αδυναμίες που υπάρχουν και πρέπει να τις πάρεις στα σοβαρά και να δουλέψεις με το ταίρι σου για την επίλυσή τους. Το επόμενο χρονικό διάστημα, εάν κάνεις καλή χρήση της ευκαιρίας αυτής, το κλίμα στη σχέση σου θα είναι εξαιρετικά καλό, απαλλαγμένο από οτιδήποτε αρνητικό. Αν είσαι single, το πλανητικό σκηνικό και η θέση του Ήλιου στο ωροσκόπιό σου μπορεί να φέρει, προς το τέλος της εβδομάδας ένα καινούριο ερωτικό ενδιαφέρον, ίσως δε με ένα πρόσωπο που γνώρισες τους τελευταίους μήνες και σταδιακά αισθάνεσαι να έρχεσαι πολύ πιο κοντά. Κάνε προσεκτικά βήματα και μην αφήνεσαι από την αρχή, για να μην απογοητευτείς και βρεθείς σύντομα και πάλι μόνη.
    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της διατροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας.

    ΖΥΓΟΣ
    Η επιτυχία μπορεί να έρθει μέσα από την ομαδική προσπάθεια ή με την υπογραφή καινούριων συμβολαίων ή συμβάσεων που εκκρεμούν από το παρελθόν. Πρόσεχε όμως πάρα πολύ στις συνομιλίες σου να μην διαφαίνεται από τον τόνο της φωνής σου εκνευρισμός ή άγχος. Στον οικονομικό τομέα διαφαίνεται αυξημένο το εισόδημα που θα εισρεύσει στα ταμεία σου. Επιπλέον, κάποια πολύπλοκα ή μπερδεμένα οικονομικά ζητήματα που σου δημιουργούσαν πονοκέφαλο και δεν ξέρεις πώς να τα χειριστείς, την περίοδο αυτή θα ξεκαθαρίσουν τις σκέψεις και απόψεις σου και θα βρεις τις συμφέρουσες για σένα λύσεις με το εξάγωνο του Κρόνου να φέρνει ξεκαθαρίσματα και νέες ευκαιρίες με πειθαρχία. Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε παγίδες ερωτικών παιχνιδιών, γιατί ενδέχεται να αποκαλυφθούν μυστικά που θα θίξουν την υπόληψή σου. Το τετράγωνου Ήλιου – Δία σου δημιουργεί προβλήματα μετά τις 14 Μαρτίου. Είναι πιθανόν ένα θέμα προσωπικό ή οικογενειακό να προκαλέσει ένταση μετά τα μέσα της εβδομάδας. Η επικοινωνία σου θα είναι λίγο προβληματική με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία, με συνέπεια να υπάρξουν πολλές και αναπάντεχες προστριβές με το παραμικρό. Πόσω μάλλον εάν προκύψει κάποια σοβαρή αιτία. Έλεγξε το θυμό σου όσο γίνεται. Αναπτέρωση του ηθικού θα υπάρξει μετά από ένα τηλεφώνημα, μια επίσκεψη ή ένα ραντεβού με αγαπημένο πρόσωπο από το παρελθόν, αν είσαι single. Παρόλα αυτά πρέπει να αποφύγεις στόχους χωρίς αξία. Μη ξεχνάς σε κάθε περίπτωση να είσαι ευγενική ξεχνώντας οριστικά καταστάσεις που σε πίκραναν.
    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Στα οικονομικά σου πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στη διαχείριση. Προσπάθησε να μην ξοδέψεις πολλά χρήματα, διότι έκτακτες δαπάνες θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου. Για τα συναισθηματικά σου, αν είσαι σε σχέση, αυτή η εβδομάδα θα είναι καθοριστική. Με το τετράγωνο του Δία απόφυγε διαφωνίες μετά τα μέσα της εβδομάδας και μη δίνεις διαστάσεις σε θέματα μικρής σημασίας που θα παρουσιαστούν. Μην ξεχνάς ότι κατά βάθος οι άνθρωποι που σε ενδιαφέρουν, σε εκτιμούν και σε αγαπούν. Ίσως το διάστημα αυτό το ταίρι σου να έχει κάποια ξεχωριστή προσωπική επιτυχία, κάτι που θα τονίσει ακόμη πιο έντονα αυτή αίσθηση της υπερηφάνειας. Κάποια μικρά προβλήματα που ενδεχομένως να υπάρξουν, με τη συνδρομή του ανάδρομου Ερμή, μέσα από ειλικρινή διάλογο με τον σύντροφό σου μπορούν να διευθετηθούν. Αν είσαι single, η θέση του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα σε κάνει να αισθανθείς πολύ έντονα την έλλειψη μιας σταθερής σχέσης. Ίσως να ταξιδέψει το μυαλό σου στο παρελθόν και στις προηγούμενες σχέσεις σου, οι πιθανότητες όμως μιας επανασύνδεσης μάλλον είναι μικρές. Το πλανητικό σκηνικό μπορεί ωστόσο να σου φέρει μια καινούρια αγάπη από εκεί που δεν το περιμένεις, αρκεί να δραστηριοποιηθείς με το εξάγωνο Ηλίου Πλούτωνα από 13/3 και μετά.
    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης.

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Από οικονομικής άποψης, τα χρήματα δεν θα σου λείψουν για να καλύψεις τις ανάγκες σου, θα πρέπει όμως όλο το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή να είσαι εξαιρετικά προσεκτική στη διαχείριση και να αποφεύγεις κάθε τι περιττό ή μη αποδοτικό. Απόφυγε επενδύσεις και ριψοκίνδυνες κινήσεις οικονομικού ενδιαφέροντος, γιατί οι απώλειες μπορεί να είναι μεγάλες. Για τις συναισθηματικές σου σχέσεις, η εβδομάδα λόγω της ανάδρομης κίνηση του Ερμή θα είναι λίγο ταραγμένη! Μπορούν να συμβούν πρακτικά τα πάντα. Μπορεί να έρθουν ξαφνικά στην επιφάνεια παλιά προβλήματα και παρεξηγήσεις, ίσως να υπάρξουν παρεξηγήσεις από το πουθενά ή απρόσμενες εξελίξεις, να υπάρξει προστριβή και γκρίνια μεταξύ των συντρόφων ή ένα συναισθηματικό μπλοκάρισμα από την πλευρά σου. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στους χειρισμούς σου και να δώσεις έμφαση στα μικρά και καθημερινά που μπορούν να σε κάνουν ευτυχισμένη, ώστε να φέρνεις κάποια σχετική ισορροπία στη σχέση σου, μέχρι να περάσει ο ανάδρομος. Αν είσαι single, την περίοδο μετά τις 15/3 ίσως να επανεμφανιστούν στη ζωή σου παλιές σχέσεις και να σε βάλουν σε σκέψεις και προβληματισμούς. Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξουν και ευκαιρίες για νέες σχέσεις. Δεν θα πρέπει όμως να εμπλακείς σε μια καινούρια σχέση, γιατί η εξέλιξη δεν θα είναι θετική.
    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, του σεξ, της απομόνωσης, των εχθρών ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας, του εγώ.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Από οικονομικής άποψης η εβδομάδα δεν θα είναι κακή, καθώς τα εισοδήματά σου θα είναι αρκετά. Το εξάγωνο του Ήλιου σε ευνοεί. Εκεί που θα πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου θα είναι οι δαπάνες σου, τις οποίες θα πρέπει να προσέξεις, ειδικά αν πρόκειται για πολυτελείς αγορές ή για χρήματα που σου φεύγουν σε δαπανηρά χόμπι. Επίσης φρόντισε να τακτοποιήσεις, όσο αυτό είναι δυνατό, κάποιες παλιές οφειλές σε τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία ή εφορία. Αν είσαι σε μόνιμη σχέση, η εβδομάδα μπορεί να φέρει την αναζωογόνηση της ερωτικής σου ζωής. Το τρίγωνο του Άρη σου δίνει ενέργεια. Μπορεί το πνεύμα της περιπέτειας που θα σε διέπει να σε ωθήσει να βιώσεις με το ταίρι σου κάτι καινούριο, πρωτότυπο και συναρπαστικό. Πάθος, έρωτα και αισιοδοξία θα νιώσεις από την αρχή της εβδομάδας. Θα ξεκαθαρίσεις δε με το ταίρι σου ορισμένα θέματα που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Αν είσαι single, είναι η περίοδος που μπορεί να αναζητήσεις τις καινούριες εμπειρίες στη ζωή σου. Εάν ταξιδεύεις συχνά ή έχεις προγραμματίσει κάποιο ταξίδι μέσα στην εβδομάδα, δεν είναι καθόλου απίθανο να γνωρίσεις κάπου εκεί ένα πρόσωπο που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον, πέρα από την ερωτική έλξη, και σαν άτομο. Η περίοδος αυτή πάντως μπορεί να σου φέρει μια ιστορία αγάπης, τη στιγμή που ούτε καν το φαντάζεσαι.
    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της απομόνωσης, των εχθρών.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Το εξάγωνο του Ήλιου σου δίνει ευκαιρίες. Τα οικονομικά σου είναι σταθερά έως ανοδικά, ειδικά αν καταφέρεις να κάνεις πράξη τις πρωτότυπες ιδέες σου ή να προωθήσεις με αποτελεσματικό τρόπο τα δημιουργικά σου ταλέντα. Προσοχή μόνο στη διαχείριση. Η σύνεση στις δαπάνες είναι ο καλύτερός σου σύμμαχος. Από άποψη υγείας παρουσιάζεις βελτιωμένη φυσική κατάσταση, το άγχος σου υποχωρεί και η διάθεση σου είναι ανεβασμένη. Είναι ίσως η κατάλληλη περίοδος να βάλεις κάποια φυσική δραστηριότητα ή άσκηση στο πρόγραμμά σου. Μετά από μια περίοδο αστάθειας και παρεξηγήσεων, η ομαλότητα επανέρχεται και πάλι στη σχέση σου. Ίσως να υπάρχουν κάποια μικρής σημασίας ζητήματα που προέκυψαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, που θα πρέπει να διευθετηθούν, αλλά με λίγη καλή θέληση όλα μπορούν να λυθούν. Απόφυγε ωστόσο να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σου μετά τα μέσα της εβδομάδας, καθώς η κρίση σου δεν θα λειτουργεί αποτελεσματικά και ίσως η άποψή σου να είναι έντονα υποκειμενική, με αποτέλεσμα να οδηγηθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα και αποφάσεις με τη θέση του ανάδρομου Ερμή στο ωροσκόπιό σου. Αν είσαι single, θα απολαύσεις τις εξόδους σου, απαλλαγμένη από πολλά καθημερινά προβλήματα που σε επιβάρυναν τις προηγούμενες εβδομάδες. Μια νέα και παθιασμένη σχέση μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σου, εάν όμως ξεκινήσει μετά τις 15/3 θα πρέπει να είσαι προσεκτική μιας και τα φαινόμενα ίσως να σε απατούν.
    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής.

    ΙΧΘΕΙΣ
    Τα οικονομικά σου εξαρτώνται απόλυτα από τους άλλους αυτήν την εβδομάδα είτε πρόκειται για τους συνεργάτες σου, είτε για την οικογένειά σου ή το σύντροφό σου, οι οποίοι θα σου δώσουν μια σημαντική χείρα βοηθείας. Θα παρουσιάσουν ωστόσο μια αλλαγή προς το καλύτερο. Εάν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα υγείας, το διάστημα αυτό προσφέρεται να βρείτε λύσεις. Αν είσαι σε σχέση, η σύνοδος του Ουρανού σε ευνοεί. Μπορείς να χαρείς την ηρεμία με το ταίρι σου και να διασκεδάσεις με την ψυχή σου. Αρκεί βέβαια να μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από το σύντροφό σου και χαλάσεις από μόνη σου την καλή ατμόσφαιρα. Εάν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα, δεν έχεις παρά να το συζητήσεις, για να το λύσεις εγκαίρως. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να φορτίσει λιγάκι την ατμόσφαιρα και θα πρέπει να αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες με το ταίρι σου. Αν είσαι single, το πλανητικό σκηνικό φέρνει αρκετή κοινωνική αλλά και ερωτική δράση. Οι γνωριμίες διαδέχονται η μία την άλλη, υπάρχει όμως και ισχυρό το ενδεχόμενο να συναντήσεις την αδελφή ψυχή σου και να ανθίσει ένας έρωτας μεγάλος! Νέες γνωριμίες ερωτικής φύσης δεν συνιστώνται ωστόσο, καθώς ο ανάδρομος Ερμής δεν φέρνει μακροβιότητα σε καινούριες σχέσεις.
    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της τροφής, της καριέρας, των επαγγελματικών.

    πηγή: TLife.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση με βροχές και «βουτιά» της θερμοκρασίας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αιχμηρός ο Αρκάς μετά το «όχι» του Eurogroup

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 12 Μαρτίου



    ΣΧΟΛΙΑ