• Δημοφιλή στο Internet

    Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (3-0). Θρίαμβος για τους κόκκινους

    • NewsRoom
    Olympiakos


    Ένα 20λεπτο ήταν αρκετό για να σφραγίσει ο Ολυμπιακός τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο χθεσινοβραδινό el-clasico των ελληνικών γηπέδων. Το «Γ. Καραϊσκάκης», άρχισε να σείεται αρχικά με την κεφαλιά του Μποτία στο 21’, σημειώνοντας το 1-0, στη συνέχεια ο Ελιονούσι στο 26’ μετά από υποδειγματική επίθεση, πέτυχε το 2-0, ενώ στο 43′ σειρά είχε ο Ιντέγε στο 43′ όπου με νέα κεφαλιά πέτυχε το 3-0.

    Στο 61′ ο Λεντέσμα αστόχησε στο πέναλτι που κακώς υπέδειξε ο Σιδηρόπουλος!

    Στο +7 ο Ολυμπιακός

    Όπως όλα δείχνουν το φετινό πρωτάθλημα έχει ήδη κριθεί πιο γρήγορα από ποτέ, καθώς στις αρχές Νοεμβρίου και ο Ολυμπιακός ήδη βρίσκεται στο +7 από τον Παναθηναϊκό, στο +9 από την ΑΕΚ και στο +10 από τον ΠΑΟΚ!

    Κι αυτή η διαφορά έχει δημιουργηθεί με τον Ολυμπιακό να έχει περάσει ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι, με έναν οδυνηρό ευρωπαϊκό αποκλεισμό, διπλή αλλαγή προπονητή, ωστόσο αυτό που δεν έχει αλλάξει στον Πειραιά είναι η νοοτροπία πρωταθλητή που έχει μέσα της αυτή η ομάδα, κάτι που φάνηκε περίτρανα και σήμερα.

    Ο Παναθηναϊκός έπαιζε ίσως το τελευταίο του χαρτί στην υπόθεση τίτλος, ωστόσο αυτό δεν φάνηκε σχεδόν ποτέ στο χορτάρι, κάτι που εξόργισε τους οπαδούς του τριφυλλιού. Μάλιστα μετά το παιχνίδι περίπου 300 άτομα πήγαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί, συνομίλησαν με τον Αλαφούζο και ζήτησαν την απομάκρυνση του Στραματσόνι!

    Η αλήθεια είναι ότι μόνο στα 20 πρώτα λεπτά οι παίκτες του Στραματσόνι δικαιολόγησαν την παρουσία τους μέσα στο γήπεδο, αλλά η χαμένη ευκαιρία του Λέτο ήταν η αρχή του τέλους.

    osfp-pao!!

    osfp-pao1

    osfp-pao2

    Οι ενδεκάδες:

    Ολυμπιακός: Καπίνο (65′ Λεάλι), Φιγκέιρας, Μποτία (70′ Βιάνα), Ντα Κόστα, Ρετσος, Μιλιβόγιεβιτς, Μάρτινς, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιονούσι, Ιντέγε (91′ Καρντόσο).

    Παναθηναϊκός: Στιλ, Μολέδο, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Γουακάσο, Ζέκα (56′ Λουντ), Λεντέσμα, Εμποκού (46′ Χουλτ), Ιμπάρμπο, Βιγιαφάνιες, Λέτο (74′ Ρινάλντι)

    osfp-pao3!

    osfp-pao6

    osfpa-pao7

    osfp4

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαρινάκης: «Απόλυτη δικαίωση και ευχαρίστηση»



    ΣΧΟΛΙΑ