ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της εβδομάδας για την ασυλία στο Survivor νίκησαν οι Διάσημοι, καθώς πήραν τη νίκη έναντι των Μαχητών με 10-9! Έτσι οι «κόκκινοι» εξασφάλισαν την παραμονή τους για τουλάχιστον μία εβδομάδα, ενώ οι Μαχητές από την άλλη θα αποχωριστούν έναν συμπαίκτη τους.
Το σκορ ήταν 9-9 και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν στο τελευταίο διπλό παιχνίδι. Μελίνα Μεταξά και Χάρης Γιακουμάτος εναντίον Εύης Σαλταφερίδου και Νικόλα Αγόρου.
Η Εύη πήρε διαφορά από την Μελίνα, κάτι που έδωσε τη δυνατότητα στον Αγόρου να τη μεγαλώσει. Ο παίκτης των Μαχητών έφτασε πρώτος, αλλά λογάριαζε χωρίς τον Χάρη Γιακουμάτο, ο οποίος με τέσσερις βολές έριξε τους κύβους και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.
Η Εύη Σαλταφερίδου με τρεις ψήφους στην κάλπη αναδείχθηκε πρώτη υποψήφια. Ο Πάνος Θεοδώρου, λόγω της ατομικής ασυλίας, έβγαλε προτεινόμενο τον Νικόλα Αγόρου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 21 Ιουνίου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέγκυ και Δημήτρης Ρίζος: Εκείνη στο Λονδίνο και στις πισίνες της και εκείνος στη φυλακή της Κω για… 15.000!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Ανατροπή στο τέλος και έβδομη ανοδική συνεδρίαση για Dow Jones και S&P 500
- Πετρέλαιο: Βουτιά στα 58 δολάρια το WTI σε χαμηλά 4 ετών λόγω Σαουδικής Αραβίας και Αμερικανικού ΑΕΠ
- Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα καταθέσει δική του πρόταση για σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής
- e-ΕΦΚΑ: Παρατείνεται έως τις 2 Μαΐου η προθεσμία καταβολής δόσεων ρύθμισης και τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών
