ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η νέα θέση της Κασκανιώτη, οι αλλαγές στην ΕΡΤ, η αποβολή του Λιάγκα, ο Πετρετζίκης σε νέες περιπέτειες και οι αυξήσεις στο Netflix
Για το τραπέζι της Παρασκευής, θέλουμε κάτι εύκολο και λαχταριστό.
Ο Άκης Πετρετζίκης μας δείχνει την τέλεια συνταγή για κεφτεδάκια γαλοπούλας και υπόσχεται να μπουν στη λίστα με τα αγαπημένα μας φαγητά!
Υλικά
500 γρ. κιμά γαλοπούλας
3 ασπράδια, από μέτρια αβγά
50 γρ. ψωμί ολικής, τριμμένο
1 καρότο, τριμμένο στο ψιλό του τρίφτη
αλάτι
πιπέρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
60 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., για το πανάρισμα
2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο, για το σερβίρισμα
φέτες λεμόνι, για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τον κιμά γαλοπούλας, τα ασπράδια, το τριμμένο ψωμί, το τριμμένο καρότο, το αλάτι, και το πιπέρι μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Πλάθουμε 16 κεφτεδάκια.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι.
Βάζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ.
Περνάμε τα κεφτεδάκια ένα ένα από το μπολ με το αλεύρι, ίσα ίσα να καλυφθούν ελαφρά.
Στη συνέχεια τα σοτάρουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να χρυσαφίσουν.
Δείτε τη συνέχεια της συνταγής εδώ.
Πηγή: akispetretzikis.com
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Jonathan Anderson: Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Dior έχει εμμονή με τα αρχαία ελληνικά φλιτζάνια
- Διοικητές νοσοκομείων και ΥΠΕ: Πρώτη συνάντηση με τον Ά. Γεωργιάδη μετά την αξιολόγηση του ΕΣΥ
- Πέθανε η θρυλική Ιταλίδα ηθοποιός Κλαούντια Καρντινάλε, σε ηλικία 87 ετών
- Παναθηναϊκός: Οι προθέσεις του Αλαφούζου και η σιωπή της Μαρίας Αγγελικούση που γεννά ερωτήματα
