• Δημοφιλή στο Internet

    Πώς ο 33χρονος Τρέβορ Τσάπμαν έγινε εκατομμυριουχος σε τρεις μήνες!

    • NewsRoom
    chapman1


    Ο Τρέβορ Τσάπμαν είναι ένας νεαρός-φαινόμενο, που εξέπληξε τους πάντες, πετυχαίνοντας να γίνει εκατομμυριούχος μέσα σε διάστημα τριών μηνών.

    Ο ίδιος ξεκίνησε ως ένας απένταρος φοιτητής που για να βγάζει ένα «χαρτζιλίκι» εργαζόταν ως φοιτητής.

    Τελειώνοντας τις σπουδές του κατάφερε με τις λίγες οικονομίες που είχε συγκεντρώσει να ανοίξει μια επιχείρηση ηλιακών εγκαταστάσεων. Σε αυτή εργαζόταν σκληρά αλλά δεν είχε τα κέρδη που επιθυμούσε.

    Κάποτε είχε διαβάσει κάτι που είχε πει κάποτε ο Γουόρεν Μπάφετ: «Αν δεν βρεις τρόπο να βγάζεις χρήματα στον ύπνο σου, τότε θα δουλεύεις μέχρι να πεθάνεις».

    Ήταν τότε που αποφάσισε να μπει στο ηλεκτρονικό εμπόριο με μόλις 200 δολάρια αρχικό κεφάλαιο. Έστησε το δικό του e-shop, το LDSman.com, στο οποίο πωλούσε προϊόντα από την Κίνα.

    «Η αρχική μου ιδέα ήταν να πουλήσω έργα τέχνης των Μορμόνων», δήλωσε στο CNBC. Όμως γρήγορα κατάλαβε ότι για να πετύχει έπρεπε να βρει κάτι που θα είχε περισσότερη ζήτηση.

    Κάπως έτσι και με συνεχείς αλλαγές στο εμπόρευμά του ο Τσάπμαν κατάφερε μέσα σε τρεις μήνες να μετατρέψει τα 200 δολάρια σε 1 εκατομμύριο δολάρια.

    Ο νεαρός -33 ετών- δέχθηκε μάλιστα πρόταση από την εταιρεία Clarke Capital να αγοράσει την επιχείρησή του για 3 εκατ. δολάρια, όμως, αρνήθηκε, θέλοντας να παραμείνει ανεξάρτητος και παράλληλα να έχει την ευχέρεια να κυνηγήσει τα δικά του projects.

    Το ηλεκτρονικό του κατάστημα πλέον μετρά έξι μήνες λειτουργίας και ο 33χρονος δήλωσε πως οι πωλήσεις έχουν ξεπεράσει τα 2 εκατ. δολάρια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: O Jeff Bezos έγινε πλουσιότερος κατά 2,8 δις σε μία εβδομάδα!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πλουσιότερος άνθρωπος σε κάθε ηλικία – Δείτε 79 πρόσωπα που γεννήθηκαν από το 1917 έως το 1996

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: SHIPPING FOCUS: Ο Σπύρος Λάτσης, ο πλουσιότερος Έλληνας εφοπλιστής και το 2017



    ΣΧΟΛΙΑ