• Real Estate

  Swot Hospitality: Ανοίγει το Magma Resort Santorini, το πρώτο θέρετρο Hyatt σε ελληνικό νησί

  • NewsRoom
  Στέλιος Κουτσιβίτης, Πρόεδρος SWOT Hospitality

  Στέλιος Κουτσιβίτης, Πρόεδρος SWOT Hospitality


  Η θυγατρική της Hyatt έχει συνάψει συμφωνία franchise με την Thera Island Suites Α.Ε., ιδιοκτήτρια εταιρεία της Magma Resort Santorini, που διαχειρίζεται η SWOT Hospitality με έδρα την Αθήνα, προκειμένου να ανοίξει το πρώτο θέρετρο με το εμπορικό σήμα Hyatt στα ελληνικά νησιά.

  Το Magma Resort Santorini ανοίγει στις 10 Αυγούστου του 2022, ως μέρος της συλλογής The Unbound Collection by Hyatt και διαθέτει 59 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 24 σουιτών. Η υπογραφή της συμφωνίας υπογραμμίζει τη στρατηγική στόχευση της Hyatt να ενισχύσει το αποτύπωμά της στα θέρετρα και τα Independent Collection brands σε σημαντικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς αναψυχής.

  Πιστό στο ήθος της συλλογής The Outbound Collection by Hyatt, το Magma Resort Santorini θα προσφέρει μοναδική, σύγχρονη πολυτέλεια και εξατομικευμένες εμπειρίες στους επισκέπτες του. Σε πλήρη αρμονία με παραδοσιακούς παλιούς αμπελώνες, το θέρετρο βρίσκεται στις σμιλευμένες από την ηφαιστειακή λάβα πλαγιές του χωριού Βουρβούλος. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός από τα γραφεία PEOPLE και ELASTIC ARCHITECTS συνδυάζει αρμονικά τα φυσικά σχήματα που δημιουργήσαν οι μαύρες ηφαιστειακές πέτρες μαζί με τα υπόλευκα λιτά γεωμετρικά πρίσματα που θυμίζουν την πανταχού παρούσα ηφαιστειακή τέφρα της Σαντορίνης.

  Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες απολαμβάνουν ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο πέλαγος, 46 εκ των οποίων διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες και υδρομασάζ. Το θέρετρο διαθέτει υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας και υπόσκαφο spa, καθώς και μια ευρύχωρη αίθουσα εκδηλώσεων χωρητικότητας 250 ατόμων.

  Η γαστρονομική εμπειρία του ξενοδοχείου, Magma by Spondi, φέρει την υπογραφή του ομίλου Trastelis Group και του executive chef Arnaud Bignon, βραβευμένου με δύο αστέρια Michelin εστιατορίου Σπονδή.

  Στόχος είναι να αναδειχθεί η τοπική γεωργική παραγωγή και τα εποχιακά προϊόντα μέσα από μια σύγχρονη, ευρηματική μαγειρική ερμηνεία. Το μενού θα περιλαμβάνει signature dishes και άλλες εκλεκτές γαστρονομικές επιλογές σε συνδυασμό πάντα με τα διάσημα κρασιά από την πλούσια αμπελοκαλλιέργεια του νησιού.

  «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την SWOT Hospitality και που ανακοινώνουμε την επερχόμενη επιχειρηματική είσοδό μας στα ελληνικά νησιά μέσω του Magma Resort Santorini, το νέο μέλος της συλλογής The Unbound Collection by Hyatt», δήλωσε ο κ. Peter Norman, Senior Vice President of Development της EAME & SWA, Hyatt. «Η επέκταση των εμπορικών σημάτων πολυτελείας και των Independent Collection brands σε δημοφιλείς προορισμούς αναψυχής στην Ευρώπη, διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην ανάπτυξή μας, καθώς στοχεύουμε να ικανοποιήσουμε το διαρκώς αυξανόμενο αίτημα των ταξιδιωτών για αξιομνημόνευτες εμπειρίες».

  «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανήκουμε στην οικογένεια της Hyatt και φέρνουμε στην Ελλάδα την συλλογή The Unbound Collection by Hyatt, δημιουργώντας μαζί εμπειρίες και ιστορίες που αξίζει να θυμάσαι. Μαζί με την Hyatt, στοχεύουμε να θέσουμε ένα νέο σημείο αναφοράς στην έννοια της φιλοξενίας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Στέφανος Παπακαλιάτης, managing partner της Thera Islands Suites.

  «Eίναι ένα εμβληματικό έργο, τόσο για την SWOT, όσο και για τον ίδιο τον προορισμό», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος και εκ των βασικών μετόχων της SWOT Hospitality κ. Στέλιος Κουτσιβίτης. «Ως ομάδα είμαστε ενθουσιασμένοι για τη σύναψη της συμφωνίας με την Hyatt και φιλοδοξούμε να προσδώσουμε μια νέα προοπτική για τον τουρισμό πολυτελείας στην Ελλάδα».

  Το εμπορικό σήμα The Unbound Collection by Hyatt είναι μια συλλογή από ξεχωριστά καταλύματα, όλα με διαφορετική ιστορία. Η συλλογή εμπνέει τους επισκέπτες να ανακαλύψουν νέα μέρη με πλούσια ιστορία, και κάθε ξενοδοχείο εναρμονίζεται με τη μοναδικότητα της τοποθεσίας του.

  Το Magma Resort Santorini θα γίνει το ένατο ξενοδοχείο της οικογένειας The Unbound Collection by Hyatt στην Ευρώπη, η οποία περιλαμβάνει τα εξής καταλύματα: The Wellem in Dusseldorf, Hotel SOFIA Barcelona, Hotel Reisen in Stockholm, Párisi Udvar Hotel Budapest, Great Scotland Yard Hotel in London, Hôtel du Louvre in Paris το εμβληματικό Hôtel Martinez in Cannes και το Hôtel du Palais Biarritz καθώς και άλλα τρία υπό ανάπτυξη έργα.

  Διαβάστε επίσης:

  Νίκος Κωνσταντινίδης (SWOT): Η συνεργασία με τράπεζες, servicers και funds – Το παρόν και το μέλλον του τουριστικού κλάδου  ΣΧΟΛΙΑ