Την απόκτηση εμπορικού ακινήτου που βρίσκεται στο εμπορικό και ιστορικό τρίγωνο του κέντρου των Αθηνών, πλησίον της Πλατείας Μοναστηρακίου, ανακοίνωσε η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ. Το ακίνητο, συνολικής επιφάνειας 2.525 τ.μ., έχει προσόψεις επί της Ερμού αρ. 66 και επί της Αγίας Ειρήνης αρ. 7, σε σημείο υψηλής προβολής και εμπορικότητας με άριστη προσβασιμότητα. Το τίμημα για την απόκτηση του εν λόγω ακινήτου ανήλθε σε 5,7 εκατ. ευρώ.
Η Πανγαία, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, θα προβεί σε πλήρη αποκατάσταση του ακινήτου με το εκτιμώμενο κόστος της επιπλέον επένδυσης να είναι της τάξης των 1,3 εκατ. ευρώ (συνολικό ύψος επένδυσης €7 εκατ.).
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Αριστοτέλης Καρυτινός, δήλωσε: «πρόκειται για ένα εξαιρετικό ακίνητο το οποίο η Πανγαία θα αναδείξει σε ένα από τα ομορφότερα ακίνητα της Ερμού και του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της Αθήνας. Το μέγεθος του ακινήτου είναι τέτοιο που επιτρέπει συνδυασμό μεικτών χρήσεων και αναμένεται σημαντικό ενδιαφέρον για τη μίσθωσή του».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χ. Παπαχριστοφόρου στο mononews: «Αυτά είναι τα νέα όπλα της Πανγαία»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εθνική Πανγαία: Ο Beny Steinmetz έφυγε, δύο νέα funds μπήκαν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν σε Τραμπ: Τα Στενά του Ορμούζ θα ανοίξουν σίγουρα θα ανοίξουν ξανά, αλλά όχι για εσένα
- Thanos Hotels & Resorts: Εντυπωσιακή ανακαίνιση ύψους €10εκ. ευρώ για το εμβληματικό ξενοδοχείο Anassa στην Κύπρο
- ΔΕΗ: Απορρόφηση ανόδου χονδρικής στα πράσινα τον Απρίλιο – Καμία αλλαγή στα μπλε
- Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Η πασχαλινή διακόσμησή της με χειροποίητες δημιουργίες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.