• Real Estate

    Δ. Κοντομηνάς: Στο σφυρί βγαίνουν οι παλιές εγκαταστάσεις του Alpha στην Παλλήνη

    • NewsRoom
    Δημήτρης Κοντομηνάς

    Δημήτρης Κοντομηνάς


    Στο σφυρί βγάζει η Intrum το συγκρότημα της Δέμκο στην Παλλήνη. Το περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας του Δημήτρη Κοντομηνά αφορά σε οικοπεδικές εκτάσεις στη θέση Βακαλόπουλο στη ΒΙΟΠΑ Παλλήνης με συγκρότημα κτιρίων, που νοικιάζει η Greecn Pixel, ενώ παλιότερα χρησιμοποιούταν από τον Alpha.

    H εταιρεία παραγωγής που ανήκει από κοινού σε Alpha και Star μισθώνει το ακίνητο για 10.000 ευρώ το μήνα έως το 2055. Η κατάσχεση του ακινήτου έγινε για οφειλή 500.000 ευρώ και το ακίνητο βγαίνει στο σφυρί στις 28 Μαρτίου του 2024.

    Η έκταση των συνολικά 30 στρεμμάτων και το κτιριακό συγκρότημα έχουν προγραμματιστεί να βγουν μέσω 8 πλειστηριασμών στις 28 Μαρτίου 2024, με συνολική τιμή εκκίνησης 7,71 εκατ. ευρώ.

    Το κτιριακό συγκρότημα των 4.110 τ.μ. περιλαμβάνει πέντε κτίρια και αποτελεί ενιαίο λειτουργικό σύνολο το οποίο εξυπηρετεί την επιχειρησιακή λειτουργία της εταιρείας που εκμεταλλεύεται τις εγκαταστάσεις.

    Οι χρήσεις των κτιρίων αφορούν: χώρους τηλεοπτικών – κινηματογραφικών παραγωγών, γραφειακούς και υποστηρικτικούς χώρους των παραγωγών, χώρους Η/Μ εγκαταστάσεων και αποθηκευτικούς χώρους. Ακριβώς στην είσοδο του συγκροτήματος, βρίσκεται και φυλάκιο με προσωπικό ασφαλείας.

    Σύμφωνα με τους εκτιμητές, τόσο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά, διαπιστώθηκε ότι το κτιριακό συγκρότημα βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση συντήρησης.

    Διαβάστε επίσης:

    ΕΤΑΔ: E-auction για την αξιοποίηση του ακινήτου «ΞΕΝΙΑ Πλαταμώνα»

    Διοικητικές αλλαγές στην Molgas: CEO του Ομίλου ο ιδρυτής της Blue Grid, Σοφοκλής Παπανικολάου

    Δημήτρης Κοντομηνάς: «Λειψό» εκποιείται το ράντσο του στην Τροιζηνία



    ΣΧΟΛΙΑ