• Αυτοτελή Βιομηχανικά Κτίρια στη Μάνδρα Αττικής που βρίσκεται στο επίκεντρο σοβαρών επενδύσεων του Real Estate

  Δημοσιεύτηκε:

  Η Cerved Property Services, προωθεί σε αποκλειστική ανάθεση στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής, βιομηχανικό συγκρότημα ακινήτων, τα οποία θα διατεθούν μέσω διαδικασίας ηλεκτρονικού πλειστηριασμού (e-auction), στις 15/02/2023.

  Το συγκρότημα αποτελείται από δύο (2) αυτοτελή βιομηχανικά ακίνητα συνολικού εμβαδού 8.012 τ.μ. στη Μάνδρα Αττικής, σε οικόπεδο 13.854 τ.μ., κατασκευής από 1989 ως 2008. 

  Τα ακίνητα διαθέτουν ποιοτικά χαρακτηριστικά κατασκευής,διαχωρίζονται με ασφαλτοστρωμένη οδό πλάτους  4 μ., η θέση τους είναι εξαιρετική, δίπλα στην Αττική οδό, με προβολή, εύκολη κι άμεση πρόσβαση (κόμβος 1 Α.Ο.). 

  Στην περιοχή επιτρέπονται χρήσεις γης χονδρεμπορίου, όπως βιομηχανικές και βιοτεχνικές εγκαταστάσεις χαμηλής όχλησης, εγκαταστάσεις ανακύκλωσης συσκευασιών, αποθήκες, εγκαταστάσεις εφοδιαστικής με χαμηλής όχλησης δευτερεύουσες δραστηριότητες, πρατήρια παροχής καυσίμων, συνεργεία επισκευής αυτοκινήτων, κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων, εγκαταστάσεις Α.Π.Ε..α

  Τα  παραπάνω ακίνητα διατίθενται είτε από κοινού είτε ξεχωριστά, μέσω της διαδικασίας του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού στις 15/02/2023,με καταληκτική ημερομηνία εγγυοδοσίας την 10/02/2023.

  Link διαγωνισμού:

  Ακίνητο Α

  Ακίνητο Β

  Τιμή 1η προσφοράς: Ακίνητο Α: 2.480.000€, Ακίνητο Β: 1.010.000€ 

  Η αγορά των ακινήτων στον κλάδο των βιομηχανικών και των logistics  παρουσιάζει εξαιρετικές επιδόσεις τα τελευταία δύο χρόνια, με εντυπωσιακή αύξηση του όγκου των συναλλαγών καθώς και των τιμών μίσθωσης. Στους  εν λόγω κλάδους προσπαθούν να διευρύνουν οι εγχώριες ΑΕΕΑΠ τις επενδύσεις τους, καθώς και όλοι οι μεγάλοι «παίκτες» του Real estate, αφού αποτελούν στρατηγικούς τομείς ανάπτυξης της χώρας μας.

  Ως αποτέλεσμα, οι εγχώριες ΑΕΕΑΠ και οι θεσμικοί παράγοντες της αγοράς βλπ. Premia, Trastor, Prodea, BriQ Properties κ.α. παραμένουν αφοσιωμένοι στην επενδυτική τους στρατηγική και ενισχύουν συνεχώς τη θέση τους σε κτίρια logistics υψηλών προδιαγραφών. Σε αυτό το πλαίσιο, εντός του 2022 ξεκίνησαν ή ολοκλήρωσαν μια σειρά στοχευμένων επενδύσεων για την αγορά ή/και δημιουργία μεγάλων σύγχρονων συγκροτημάτων αποθηκών ξηρού και ψυχρού φορτίου, συνεχίζοντας τη δυναμική πορεία των τελευταίων ετών προς αυτή την κατεύθυνση,  ενισχύοντας δε σημαντικά το χαρτοφυλάκιο ακινήτων τους στον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας. 

  Η περιοχή που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από στρατηγικούς επενδυτές και τελικούς χρήστες λόγω της κομβικής της θέσης, παρέχοντας δυνατότητα απευθείας σιδηροδρομικής σύνδεσης με το λιμάνι του Πειραιά, γρήγορη διασύνδεση με τον ελληνικό κεντρικό και συμπεριληπτικό διάδρομο Orient/East-Med του διευρωπαϊκού δικτύου μεταφορών, μέσω & της Αττικής Οδού, άμεση πρόσβαση στην πόλη της Αθήνας και στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, είναι αυτή της Δυτικής Αττικής και ειδικότερα το τρίγωνο Μάνδρα, Ασπρόπυργος, Θριάσειο, που έχει γίνει η «χερσαία επέκταση» του λιμανιού του Πειραιά.

  Ενδεικτικά εταιρίες όπως η  Infoquest Technologies,  AlfaOmega, Militzer & Muench (M&M SA), BMW Hellas, BSH (Bosch-Siemens), HIG / Βεινόγλου, Public–Media Markt, Goldair, είναι τοποθετημένες στην ευρύτερη περιοχή με νέες μισθώσεις/συμφωνίες/επενδύσεις.