• Δελτία Τύπου

    Volton και Αστέρας Τρίπολης συνεχίζουν να αγωνίζονται μαζί και αυτή τη χρονιά

    • NewsRoom
    volton

    volton


    Στο πλαίσιο της έμπρακτης στήριξης του ελληνικού αθλητισμού και των αξιών που πρεσβεύει, η Volton με αίσθημα υπερηφάνειας ανακοινώνει τη συνέχεια της χορηγικής της συνεργασίας με τον Αστέρα Τρίπολης.

    Συγκεκριμένα, η Volton θα είναι ο «Μεγάλος Χορηγός» του Αστέρα αναβαθμίζοντας τη σχέση που έχει χτίσει με τη μεγάλη αρκαδική ομάδα από το 2017. Με τη βεβαιότητα για τη συνέχεια μίας δημιουργικής συνεργασίας με πολυεπίπεδα οφέλη και για τις δύο πλευρές και τη φετινή αγωνιστική περίοδο, το ανανεωμένο και σύγχρονο λογότυπο της Volton θα κοσμεί την επίσημη φανέλα της ομάδας. O Αστέρας Τρίπολης αποτελεί μία ομάδα με μακρόχρονη ιστορία και διακρίσεις, που τιμά το ελληνικό ποδόσφαιρο με την παρουσία του στην Α’ Εθνική Κατηγορία.

    Ο κος Διονύσης Τσίτος, Γενικός Διευθυντής, της Volton δήλωσε αναφορικά με την ανάδειξη της εταιρείας σε «Μεγάλο Χορηγό»: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για  την ανανέωση της συνεργασίας μας, που φέτος ανεβαίνει κατηγορία αναδεικνύοντας τη Volton σε “Μεγάλο Χορηγό”. Η Volton ταυτίζεται πλήρως με τις αξίες  του ήθους, της συνεργασίας και της διαρκούς προσπάθειας, που πρεσβεύει ο αθλητισμός και αποτελεί τιμή για εμάς να συνδράμουμε στην ανάδειξή τους».

    Ο κος Δημήτρης Κενές, Αντιπρόεδρος και Εμπορικός Διευθυντής ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ δήλωσε για την ανανέωση και την εξέλιξη της χορηγικής συνεργασίας: «Από την πρώτη στιγμή η συνεργασία μας με την Volton στηρίχθηκε σε σταθερές αξίες και ξεκάθαρες αρχές. Χαιρόμαστε πολύ που ταυτιζόμαστε με τις ιδέες και τη διαδρομή μιας εταιρίας που έχει ως στόχο τη διαρκή εξέλιξη και έχει υψηλές φιλοδοξίες. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο η Volton θα είναι ο Μεγάλος Χορηγός της ομάδας μας και αυτή η εξέλιξη της συνεργασίας μας δημιουργεί νέες προσδοκίες και προοπτικές για το μέλλον».

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ