• Δελτία Τύπου

    Πού θα δεις φέτος όλο το UEFA Champions League και όλο το Europa League


    Η μεγάλη ώρα για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους έφτασε. Η φάση των ομίλων του  UEFA Champions League και του UEFA Europa League ξεκινά, και αναμένεται να καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές μπροστά από τις οθόνες τους, προκειμένου να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης και των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του κόσμου να φτάσουν στην κατάκτηση του πολύτιμου ευρωπαϊκού τροπαίου.

    Στην Ελλάδα, τα κανάλια COSMOTE SPORT θα καλύψουν σε αποκλειστικότητα όλο το UEFA Champions League (στο οποίο συμμετέχει η ΑΕΚ) και όλο το UEFA Europa League (όπου θα αγωνιστούν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ), καθώς και τη νεοσύστατη διοργάνωση UEFA Nations League, η οποία ήδη ξεκίνησε με την εθνική μας ομάδα να έχει μία νίκη και μία ήττα στα δύο πρώτα παιχνίδια.

    Αυτήν την εβδομάδα οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν μέσω COSMOTE TV τα παρακάτω παιχνίδια:

    UEFA Champions League 1η αγωνιστική, Φάση Ομίλων:

    – Άγιαξ – ΑΕΚ (19/9, 19.55, COSMOTE SPORT 1HD)

    – Ρεάλ Μαδρίτης – Ρόμα (19/9, 22.00)

    – Μπενφίκα – Μπάγερν Μονάχου (19/9, 22.00)

    UEFA Europa League 1η αγωνιστική, Φάση Ομίλων:

    – ΠΑΟΚ-Τσέλσι (20/9, 19.55, COSMOTE SPORT 1HD)

    – Ολυμπιακός – Μπέτις (20/9, 22.00, COSMOTE SPORT 1HD)

    Και όχι μόνο, καθώς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο τα κανάλια COSMOTE SPORT θα έχουν πληθώρα ζωντανών μεταδόσεων από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Premier League, LaLiga Stantander, Bundesliga, Bundesliga 2 και Liga NOS, με το παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου με την Μπάγερ Λεβερκούζεν (15/9, 16.30) να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

    Σημειωτέον ότι και το Κύπελλο Ελλάδας ποδοσφαίρου παίζει μπάλα και φέτος στην COSMOTE TV.

    Όμως οι επιλογές στα κανάλια της COSMOTE TV είναι άφθονες και για τους φίλους άλλων δημοφιλών αθλημάτων.

    Στο μπάσκετ, το NBA κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο αποκλειστικά στην COSMΟΤΕ TV, με ακόμη περισσότερους αγώνες στην primetime ζώνη (NBA Saturdays & NBA Sundays), όπως και οι εντός έδρας αγώνες των KAE Παναθηναϊκός, ΚΑΕ Ολυμπιακός και ΚΑΕ ΑΕΚ για την Basket League. Η COSMOTE TV επίσης μεταδίδει κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, στα οποία -από φέτος- προστίθεται και η VTB League, που εξασφάλισε για τους συνδρομητές της.

    Η δράση συνεχίζεται στις μεγαλύτερες διοργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού (Formula 1, MotoGP, WRC, NASCAR Cup Series, Red Bull Air Race World Championship), όπου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο έχουμε το γκραν πρι της Σιγκαπούρης στη Formula 1, αλλά και στα σπουδαία τουρνουά τένις (ΑΤP World Tour Finals, Next Gen ATP Finals, ATP World Tour Masters 1000, ΑΤP World Tour 500 & επιλεγμένα τουρνουά της σειράς ATP250 και WTA), με τη συμμετοχή των Ελλήνων πρωταθλητών, Στέφανου Τσιτσιπά και Μαρίας Σάκκαρη.

    Επίσης, οι «μάχες» στις πολεμικές τέχνες και η ανάδειξη του «απόλυτου πρωταθλητή» έχουν πλέον την έδρα τους στα κανάλια COSMOTE SPORT, αφού η COSMOTE TV εξασφάλισε τα δικαιώματα του UFC (Ultimate Fighting Championship) καθώς και επιλεγμένους αγώνες πυγμαχίας, όπως η σπουδαία μάχη για την κατηγορία heavyweight που θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, ανάμεσα στον Βρετανό Anthony Joshua, Νο1 στα βαρέα βάρη και κάτοχο 3 παγκόσμιων τίτλων (WBA, IBF, WBO) και τον Ρώσο Alexander Povetkin, που δηλώνει «παρών» στη δεύτερη μεγάλη πρόκληση της καριέρας του. Οι φαν του αθλήματος θα έχουν στη διάθεσή τους και αυτή την αναμέτρηση ζωντανά και αποκλειστικά μέσα από το COSMOTE SPORT 8HD (Σάββατο 22/9, 22.00).

    Στο αθλητικό πρόγραμμα της COSMOTE TV ανήκουν επίσης κορυφαίες διοργανώσεις βόλεϊ (CEV Champions League,), beach volley (Beach Volleyball World Tour) και χάντμπολ (Bundesliga Handball).

    Σημειωτέον ότι τα 10 κανάλια COSMOTE SPORT HD, μαζί με τα κανάλια FOX Sports HD, Nautical Channel HD, Ginx E Sports και Outdoor Channel HD, είναι διαθέσιμα για θέαση μέσα από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή, μέσω της υπηρεσίας COSMOTE TV GO, από οποιοδήποτε δίκτυο σταθερής ή κινητής.



    ΣΧΟΛΙΑ