• Δελτία Τύπου

    Τότεναμ-Μάντσεστερτ Σίτι & Ρόμα-Ίντερ ζωντανά, αποκλειστικά & σε HD στον ΟΤΕ ΤV (video)

    • NewsRoom


    Άλλη μια συναρπαστική εβδομάδα ξεκινά στα κανάλια OTE SPORT, με αποκλειστικές μεταδόσεις των κορυφαίων διοργανώσεων. Από τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου και τη δράση στις κορυφαίες ευρωπαϊκές λίγκες, ξεχωρίζουν τα ματς Λίβερπουλ-Σουόνσι και Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ (Premier League), Μπάγερν-Κολονία (Bundesliga), Ρόμα-Ίντερ (Serie A) και Βαλένθια-Ατλέτικο Μαδρίτης (La Liga).

    Στα κινηματογραφικά κανάλια του ΟΤΕ TV, ξεχωρίζει αυτή την εβδομάδα η πρεμιέρα της νέας δικαστικής σειράς Conviction με την Χέιλι Άτγουελ, από τη σεναριογράφο του Orange is the New Black, Λιζ Φρίντμαν. Στο OTE CINEMA 1HD δεν χάνουμε σε Α’ προβολή την ταινία τρόμου The Vatican Tapes του Μαρκ Νέβελντιν, ενώ το OTE CINEMA 2HD φέρνει το βραβευμένο με 2 BAFTA ντοκιμαντέρ Senna για την ζωή του θρυλικού Βραζιλιάνου ραλίστα Άιρτον Σένα.

    Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το premium αθλητικό και κινηματογραφικό πρόγραμμα των καναλιών του ΟΤΕ TV όπου και αν βρίσκονται, μέσω κινητού, tablet ή laptop, από την υπηρεσία OTE TV GO.

    OTE
    Η σειρά Conviction

    Αθλητικά

    Από τη δράση του Σαββατοκύριακου στις κορυφαίες ευρωπαϊκές λίγκες, ξεχωρίζει η επίσκεψη της Λίβερπουλ, που βρίσκεται σε τροχιά τίτλου, στο Σουόνσι (Σάββατο 1/10, 14.00, ΟΤΕ SPORT 1HD) και το ματς μεταξύ των δυο πρώτων ομάδων της κατάταξης, με την Μάντσεστερ Σίτι να πηγαίνει στο Λονδίνο για να παίξει με την Τότεναμ (Κυριακή 2/10, 16.15, ΟΤΕ SPORT 1HD), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Premier League.

    Στην Γερμανία, η Μπάγερν φιλοξενεί στο Μόναχο την Κολονία, για την 6η ημέρα στην Bundesliga (Σάββατο 1/10, 16.30, OTE SPORT 3HD) και η Ντόρτμουντ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου παίζει εκτός με την Λεβερκούζεν (Σάββατο 1/10, 19.30, OTE SPORT 3HD), μετά το 2-2 με την Ρεάλ για το UEFA Champions League.

    Στην Ιταλία, η Ρόμα του Κώστα Μανωλά υποδέχεται την Ίντερ (Κυριακή 2/10, OTE SPORT 1HD), για την 7η αγωνιστική της Serie A TIM.

    Στα της La Liga Santander, η 7η ημέρα περιλαμβάνει τη συνάντηση της Βαλένθια με την Ατλέτικο Μαδρίτης (Κυριακή 2/10, 13.00, OTE SPORT 2HD), δηλαδή των ομάδων που θέλουν να βρεθούν ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης, στην κορυφή. Οι “μπλαουγκράνα” πάνε στο Βίγκο για το ματς με τη Θέλτα (Κυριακή 2/10, 21.45, OTE SPORT 2HD) και οι πρωταθλητές Ευρώπης υποδέχονται την Έιμπαρ (Κυριακή 2/10, 17.15, OTE SPORT 1HD).

    Το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 βρίσκεται στη Μαλαισία και οι συνδρομητές του OTE TV βλέπουν αποκλειστικά σε live μετάδοση, τι θα γίνει στο σιρκουί της Σεπάνγκ (Kυριακή 2/10, 08.00, OTE SPORT 5HD). Το φινάλε της σεζόν αναμένεται να είναι συναρπαστικό, με τον Νίκο Ρόσμπεργκ να ηγείται της κατάταξης με 273 βαθμούς και τον Λιούις Χάμιλτον να ακολουθεί με 265.

    Οι πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας (Δευτέρα 3/10 και Τρίτη 4/10) ανήκουν στο τένις και τα ATP 500 Rakuten Open (Ιαπωνία) και ATP 500 China Open (Πεκίνο). Μεταφερόμαστε επίσης και στην άλλη ακτή του Ατλαντικού, για να δούμε πώς θα ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα του WNBA, που βρίσκεται στους τελικούς των περιφερειών, ενώ θα έχουμε τη δυνατότητα να συνδεθούμε με την πρεμιέρα της ACB Liga Endesa. Για αρχή, παρακολουθούμε το Ρεάλ Μαδρίτης-Μάλαγα, την Παρασκευή 30/9, στις 21.00, στο OTE SPORT 4HD. Στον OTE TV παρακολουθούμε και τα παιχνίδια της Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στην Ισπανία, τη Δευτέρα 3/10 στις 21.30 με τη Ρεάλ Μαδρίτης (OTE SPORT 4HD) και την Τετάρτη 5/10 με την Μπαρτσελόνα (21.30, OTE SPORT 4HD).

    OTE
    Η ταινία “Dawn of the Planet of the Apes”

    Ταινίες & σειρές

    Στην υπηρεσία ΟΤΕ Cinema On Demand, έρχονται το παιδικό Angry Birds, αλλά και η συνέχεια της ταινίας τρόμου The Conjuring 2.

    Στο κινηματογραφικό πρόγραμμα του OTE CINEMA 4HD, ξεχωρίζει η πρεμιέρα της νέας δραματικής σειράς Conviction. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από μία νεαρή δικηγόρο, κόρη του πρώην Προέδρου των Η.Π.Α., η οποία αναλαμβάνει υποθέσεις ανθρώπων που ίσως έχουν καταδικαστεί αδίκως. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Χέιλι Άτγουελ (Avengers: Age Of Ultron, Cinderella, Jimi: All Is By My Side), Σον Άσμορ (X-Men: Days Of Future Past, The Following) και Έντι Κάχιλ (Miracle) (Τρίτη 4/10, 23.00). Το σενάριο της σειράς υπογράφει η υποψήφια για Emmy για το Orange Is The New Black, Λιζ Φρίντμαν.

    Στο OTE CINEMA 1HD δεν χάνουμε σε Α’ προβολή την ταινία τρόμου The Vatican Tapes του Μαρκ Νέβελντιν (Κυριακή 2/10, 21.00, ζώνη Sunday Blockbuster), ενώ την επόμενη ημέρα στις 21.00 έρχεται το δεύτερο μέρος του σίκουελ Ο Πλανήτης των Πιθήκων, Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Αυγή με τους Γκάρι Όλντμαν, Άντι Σέρκις (Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών) και Κέρι Ράσελ (Felicity) (Δευτέρα 3/10, 21.00, ζώνη Action).

    Στο ΟΤΕ CINEMA 2HD δεν χάνουμε την Παρασκευή 30/9, το βιογραφικό φιλμ Senna του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Ασίφ Καμπάντια, που απέσπασε 2 BAFTA, για την ζωή του θρυλικού Βραζιλιάνου ραλίστα Άιρτον Σένα, ο οποίος στέφθηκε τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Formula 1 πριν τον ξαφνικό θάνατό του σε ηλικία μόλις 34 ετών (22.00, ζώνη DOC O’ Clock). Σε Α’ Προβολή το Σάββατο 01/10 στις 22.00 το OTE Cinema 2HD φιλοξενεί την ταινία επιστημονικής φαντασίας Approaching The Unkown, για την μοναχική πορεία ενός αστροναύτη στο διάστημα.

    Το ίδιο κανάλι, τον Οκτώβριο θα φιλοξενήσει αφιέρωμα σε αγαπημένα classics του γαλλικού κινηματογράφου, ξεκινώντας την Τρίτη 4/10 στις 22.00, με το θρυλικό ερωτικό δράμα του Ροζέ Βαντίμ Και ο Θεός έπλασε τη Γυναίκα με την Μπριζίτ Μπαρντό. Στο ΟΤΕ CINEMA 2HD επίσης, προβάλλεται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση το πολυβραβευμένο δράμα ιταλοαλβανικής παραγωγής Sworn Virgin για μία νέα γυναίκα σε ορεινό χωριό της Αλβανίας, που αποφασίζει να ζήσει ως «ορκισμένη παρθένα» με το όνομα Μαρκ, ισότιμα με τους άντρες (Τετάρτη 5/10, 22.00, ζώνη Ladies First).

    Στο Village Cinema HD, έρχεται σε Α’ προβολή το γυρισμένο στην Ελλάδα θρίλερ Τα Δύο Πρόσωπα του Ιανουαρίου με τους Βίγκο Μόρτνεσεν, Κίρστεν Ντανστ και Όσκαρ Άιζακ (Δευτέρα 3/10, 21.00).

    OTE
    Η ταινία “The Two Faces of January”

    Ντοκιμαντέρ

    Η μακροβιότερη σειρά ντοκιμαντέρ Explorer, που έχει αποσπάσει σχεδόν 60 βραβεία Emmy, επιστρέφει στο Nat Geo HD με τον 2ο κύκλο Explorer: Bill Nye’s Global Meltdown, όπου ακολουθούμε για ακόμα μία φορά τον Μπιλ Νάι στα πιο ανεξερεύνητα μέρη της γης (Κυριακή 2/10, 21.00). Την Τρίτη 4/10, παγκόσμια ημέρα των ζώων, δεν χάνουμε το αφιέρωμα του Animal Planet HD, World Animal Day (από τις 07.00).

    Παιδικά

    Για τους μικρούς φίλους προβάλλεται η πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς κινουμένων σχεδίων Sheriff Callie’s Wild West, την Δευτέρα 3/10 στις 11.25 (Disney Junior).

    Μουσική

    Για τους φαν της όπερας, το μουσικό κανάλι ΜΕΖΖΟ έχει εξασφαλίσει ένα αφιέρωμα στην καταξιωμένη Ρωσίδα σοπράνο Όλγα Περετιάτκο που θα προβληθεί σε 2 μέρη: το Σάββατο 1/10 στις 21:30, με την Όπερα του Ρίμσκυ-Κόρσακοφ, Η Νύφη του Τσάρου και την Τετάρτη 5/10 την ίδια ώρα, στην Όπερα του Donizetti Το Ελιξήριο του Έρωτα.



    ΣΧΟΛΙΑ