• Δελτία Τύπου

    To νέο λογότυπο του CEO Clubs Greece δημιουργεί η διεθνώς βραβευμένη STIRIXIS Group


    Το CEO Clubs Greece και η STIRIXIS Group, αποκάλυψαν το νέο λογότυπο του CEO Clubs Greece το οποίο αποτελεί μια δυνατή φωνή για την ηγεσία της νέας εποχής.

    Το CEO Clubs Greece, ανταποκρινόμενο στις ραγδαίες αλλαγές της εποχής, προχώρησε σε επαναπροσδιορισμό του λογοτύπου, του ρόλου, των δράσεων και της εικόνας του, ώστε να εξακολουθήσει να στέκεται επάξια στο πλευρό των CEOs, αρωγός και συν-εμπνευστής του μέλλοντος που οραματίζονται.

    Το νέο λογότυπο, βασισμένο στο διεθνώς αναγνωρίσιμο σήμα του διεθνούς CEO Clubs International, επανασχεδιάστηκε από τη βραβευμένη διεθνώς ομάδα branding της STIRIXIS Group με σκοπό να αποδώσει τη νέα στρατηγική του για την επόμενη δεκαετία.

    Η λέξη CEO σχηματίζεται με ένα μοναδικά ροϊκό και δυναμικό τρόπο, σχηματίζοντας ταυτόχρονα τη σφραγίδα του CEO Clubs Greece, που καθιερώνεται πλέον στρατηγικά ως ένα “Σπίτι” συλλογικής σοφίας, αειφόρου ανάπτυξης και μελλοντικής σκέψης που εξασφαλίζει την βελτίωση της ζωής των μελών του και σφραγίζει την ανάπτυξη ηγεσίας της νέας εποχής.

    Ο Αλέξανδρος Αθανασούλας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της STIRIXIS Group, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας τιμή να σχεδιάζουμε το νέο λογότυπο για το CEO Clubs Greece, τον τόσο σημαντικό οργανισμό ηγεσίας. Η ομάδα μας εμπνεύστηκε από την ιστορία, τη στρατηγική και το όραμα του Club για να δημιουργήσει το νέο λογότυπο και την σχετική εικόνα. Ευχαριστώ τη Πρόεδρο του CEO Clubs Greece, Γεωργία Καρτσάνη, για την εμπιστοσύνη και την εξαιρετική συνεργασία μας και τη βραβευμένη ομάδα μας που δημιούργησε για άλλη μια φορά ένα εξαιρετικό λογότυπο.»

    Η Ιδρυτής και Πρόεδρος του CEO Clubs Greece, Γεωργία Καρτσάνη, δήλωσε: «Το λογότυπο του CEO Clubs Greece αναβαθμίζεται πλέον σε σύμβολο της συλλογικής σοφίας, αειφόρου ανάπτυξης και μελλοντικής σκέψης που αποτελούν τις βασικές αξίες και στόχους μας για την επόμενη δεκαετία. Η ελικοειδής κίνηση που περικλείεται στο νέο λογότυπο προσδίδει μία αίσθηση δυναμικής πλήρως εναρμονισμένης με το νέο μας στρατηγικό αφήγημα. Ευχαριστώ θερμά τον Προέδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της STIRIXIS Group, Αλέξανδρο Αθανασούλα, για την αμέριστη στήριξή του στο νέο αυτό κεφάλαιο της εξέλιξης του CEO Clubs Greece, καθώς και την ομάδα του για τον απαράμιλλο επαγγελματισμό, τη δημιουργικότητα, και τον ενθουσιασμό που επέδειξαν στη συνεργασία μας αυτή.»



    ΣΧΟΛΙΑ