• Δελτία Τύπου

    Το καλοκαίρι έφτασε και η Praktiker απογειώνει την καλοκαιρινή μας διάθεση!

    • NewsRoom
    Praktiker

    Praktiker


    Η Praktiker Hellas, το Νo. 1 Ελληνικό Δίκτυο Home Improvement & DIY, με σημαία της την «καλοκαιρινή» μάσκα, μας συστήνει τον κατάλογο  Summer 2022 με όλες τις λύσεις πως να ζήσουμε ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές με ξεχωριστές τιμές σε είδη για τον κήπο ή τη βεράντα, την παραλία ή την πισίνα, το camping και τα water sports, που θα ομορφύνουν τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις.

    Με ένα ξεφύλλισμα στον νέο κατάλογο, που ισχύει έως και τις 31 Αυγούστου, βρίσκουμε μοναδικά προϊόντα που μας συντροφεύουν σε κάθε… καλοκαιρινή ανάγκη μας, σε τιμές που θα κάνουν το καλοκαίρι μας αξέχαστο!

    Όπως κι αν φανταζόμαστε το φετινό καλοκαίρι, στην Praktiker βρίσκουμε τα πάντα για να το κάνουμε πραγματικότητα! Είτε θέλουμε να απολαύσουμε στο έπακρο τις διακοπές μας στη θάλασσα με ατελείωτη ηλιοθεραπεία και βόλτες με SUP, είτε οραματιζόμαστε να δημιουργήσουμε στον κήπο μας τον καλοκαιρινό προορισμό που ονειρευόμαστε ή ακόμη και αν θέλουμε να περάσουμε τις φετινές μας διακοπές κοντά στη φύση κάνοντας camping, οι επιλογές είναι αμέτρητες και καλύπτουν όλες τις ανάγκες και επιθυμίες μας για φέτος!

    Ταυτόχρονα, παράλληλα με τα καλοκαιρινά είδη όπως ομπρέλες, πισίνες, ξαπλώστρες, στρώματα, βρίσκουμε και μοναδικές ευκαιρίες σε καινοτόμα προϊόντα ηλεκτροκίνησης για να ενισχύσουμε τις φιλικές προς το περιβάλλον μετακινήσεις.

    Ποδήλατασκούτερ, πατίνια και ολόκληρος ο εξοπλισμός τους, περιλαμβάνονται στον νέο κατάλογο και μας καλούν να κινηθούμε στην πόλη ή το νησί πράσινα και με ασφάλεια.

    Στα 16 καταστήματα Praktiker σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στο praktiker.gr, είτε τηλεφωνικά στο  210 9940000, έχουμε τη δυνατότητα παραγγελίας, ενώ η πληρωμή μπορεί να γίνει με έως και 48 άτοκες δόσεις, ενώ με το πλάνο δόσεων «Δ-ΟΟΟΣΗ θέλεις» πραγματοποιούμε αγορές για το σπίτι και τον κήπο μας με τους δικούς μας όρους, χωρίς πιστωτική κάρτα για αγορές ειδών άνω των €200.

    Η Praktiker, μας καλεί να βρούμε αυτό που ψάχνουμε, στις τιμές που αναζητούμε, χωρίς να χρειάζεται να… βουτήξουμε στα βαθιά!



    ΣΧΟΛΙΑ