• Δελτία Τύπου

    The new Camo Edition: Η Wilson εμπνέεται από την παγκόσμια street style αισθητική και το αποτέλεσμα συναρπάζει!

    • NewsRoom
    Camo Street


    Η Camo Edition, αποτελεί τη νέα εντυπωσιακή συλλογή ρακετών και αξεσουάρ τένις της Wilson που μας δείχνει την εστίαση της εταιρείας πέρα από το τεχνικό κομμάτι, στο καινοτόμο design και την αισθητική.

     

    Οι αγαπημένες ρακέτες υψηλής απόδοσης των κατηγοριών Blade, Burn, Ultra και Pro Staff «ντύνονται» κομάντο και θέλουν να ξεχωρίσουν από τις συνήθεις παραδοσιακές εμφανίσεις ρακετών τένις. Πηγή έμπνευσης του μοντέρνου και τολμηρού street style look της συλλογής, αποτέλεσαν οι πολυσύχναστες πόλεις του κόσμου με τον δυναμισμό, την ενέργεια και την μοντέρνα αισθητική που συναντάει κανείς στους δρόμους τους.

    Κάθε ρακέτα συνδέεται με την αντίστοιχη κατηγορία μοντέλων μέσω των χαρακτηριστικών χρωμάτων όπως το μπλε του σχιστόλιθου για την Ultra, το λαδί για την Blade, το χρώμα της άμμου και το πορτοκαλί για την Burn, το ανθρακί για την Pro Staff. H ρακέτα συνοδεύεται από το λογότυπο της Wilson στην εξωτερική πλευρά του «λαιμού» της.

    Η συλλογή Camo Edition περιλαμβάνει πέντε μοντέλα ρακετών: την Ultra 100L, την Blade 98L (16×19), την Blade 98L 26 Camo, την Burn 100LS Camo και την Pro Staff 97L Countervail® (CV) Camo. Η τεχνολογία υλικού Countervail, διαθέσιμη αποκλειστικά από την Wilson, μεγιστοποιεί την ενέργεια ενός παίκτη ενώ παράλληλα μειώνει την κόπωση και τον χρόνο αποκατάστασης.

    Ενώ εξ’ ορισμού η παραλλαγή έχει σχεδιαστεί για καμουφλάζ και όχι για να ξεχωρίζει, η χρήση της στη νέα συλλογή δείχνει να κερδίζει τις εντυπώσεις. Οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες του ATP (Association of Tennis Professionals) και WTA (Women’s Tennis Association) αντίστοιχα: Kei Nishikori, Στέφανος Τσιτσιπάς (Camo Blade), Jelena Ostapenko, Elina Svitolina, Borna Coric, Kyle Edmund, David Goffin, Kiki Bertens, Quentin Halys και Latisha Chan εμφανίστηκαν στο πρόσφατο US Open με τις νέες ρακέτες τους Wilson Camo Edition. Αξίζει να σημειωθεί ότι και η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη έπαιξε στο Wimbledon με τη νέα της ρακέτα Camo Ultra.

    Στα must-have κομμάτια, περιλαμβάνονται επίσης τα άκρως μοντέρνα σακίδια και τσάντες (Vancouver Camo Backpack & Camo Super Tour Bag), όπως και τα ρούχα και τα παπούτσια  της συλλογής (KAOS 2.0 SFT Camo) με τον μοντέρνο σχεδιασμό σε διαφορετικές αποχρώσεις παραλλαγής και τις καινοτόμες τεχνολογίες που παρέχουν σημαντικές διευκολύνσεις και προστασία στον αθλητή.

    Η Camo Edition αποτελεί μία σύγχρονη, διαφορετική και διασκεδαστική ματιά του αθλητικού look που επιτρέπει στους αθλητές να ξεχωρίζουν τόσο μέσα όσο και έξω από το τερέν!

    Μάθετε ακόμη περισσότερα για τη συλλογή Camo Edition εδώ.

    Τα εντυπωσιακά προϊόντα της σειράς Camo Edition θα τα βρείτε διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα.



    ΣΧΟΛΙΑ