• Δελτία Τύπου

    Στο νέο, προηγμένο υβριδικό περιβάλλον του ΟΤΕ TV ήδη πάνω από 100 χιλιάδες συνδρομητές


    Το νέο υβριδικό τηλεοπτικό περιβάλλον του OTETV, που συνδυάζει τα οφέλη από τη δορυφορική πλατφόρμα και το iptv, απολαμβάνουν ήδη 100 χιλιάδες συνδρομητές.Η μετάβαση των iptv πελατών στο προηγμένο περιβάλλον ξεκίνησε από τον Απρίλιο.
    Μέσα στον Ιούνιο ξεκινά σταδιακά και η απομακρυσμένη μετάβαση των υπόλοιπων υφιστάμενων συνδρομητών της δορυφορικής υπηρεσίας, μέσω ειδικού λογισμικού που θα αναβαθμίσει αυτόματα τους αποκωδικοποιητές τους.
    OΟΤΕ TV είναι ο πρώτος πάροχος που εισήγαγε την hybrid εμπειρία στην Ελλάδα και από τους πρώτους παγκοσμίως που αναβαθμίζει όλους τους υφιστάμενους συνδρομητές του απομακρυσμένα.ote
    Η υβριδική πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές του ΟΤΕ TV να συνδέουν τον αποκωδικοποιητή τους με το routerτης DSLσύνδεσής τους -οποιουδήποτε παρόχου- και να απολαμβάνουν όλες τις διαδραστικές υπηρεσίες:
    • Να σταματούν το live πρόγραμμα και να γυρίζουν τον χρόνο πίσω έως 48 ώρες, μέσα από την υπηρεσία OTEREPLAYTV, που είναι διαθέσιμη για πάνω από 30 κανάλια.

    • Να νοικιάζουν ταινίες σε πρώτη προβολή από όλα τα μεγάλα στούντιο, σε ανάλυση HD, μέσω της υπηρεσίας OTE CINEMAONDEMAND.

    • Να κάνουν εγγραφές προγραμμάτων σε εξωτερικό σκληρό δίσκο.

    Επιπλέον, από το τέλος Ιουνίου, μέσω του ΟΤΕ TVGO, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TVθα μπορούν να πραγματοποιούν εγγραφές απομακρυσμένα, όπου και αν βρίσκονται (remotePVR).
    Από το φθινόπωρο θα ξεκινήσει και η διάθεση ondemand ταινιοθήκης, όπου οι υβριδικοί συνδρομητές θα μπορούν, δωρεάν,να επιλέγουν μέσα από μία πλούσια λίστα τίτλων και να απολαμβάνουν ταινίες, ξένες σειρές, αλλά και ντοκιμαντέρ, μόλις προβληθούν στα κανάλια της πλατφόρμας.
    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την hybrid πλατφόρμα του ΟΤΕ TV στo νέο site του ΟΤΕ TV.ΟΤΕ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/k-mitsotakis-d-papalexopoulos-ke-g-logothetis-sti-sinantisi-tis-leschis-bildeberg/52179

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/lista-thanatou-ke-gia-ellines-apo-isis/52184



    ΣΧΟΛΙΑ