• Δελτία Τύπου

    Santa Marina Arachova και Santa Marina Arachova Resort & Spa: Ο ορισμός της πολυτέλειας στην καρδιά της Αράχωβας (video)

    • Αθηνά Λαρδή


    Μόλις δύο ώρες από την Αθήνα, στην καρδιά της Αράχωβας, σε μια γαλήνια περιοχή με απέραντη θέα, βρίσκονται τα ξενοδοχεία Santa Marina Arachova και Santa Marina Arachova Resort & Spa, δυο σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες, που ακολουθούν τις επιταγές της παραδοσιακής τοπικής αρχιτεκτονικής.

    Santa Marina Arachova Lounge
    Santa Marina Arachova Lounge

    Santa Marina Arachova 

    Είτε είστε λάτρεις των χειμερινών sports, είτε σας αρέσει η φύση και η εξερεύνηση αρχαιολογικών χώρων, το ξενοδοχείο boutique hotel Santa Marina Arachova αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για εσάς, καθώς αφενός βρίσκεται κοντά στις πλαγιές του Παρνασσού και αφετέρου ο αρχαιολογικός χώρος των Δελφών – ο ομφαλός της γης κατά τους προγόνους μας – αλλά και μαγευτικές ακτές και ορεινά χωριά βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

    Αν επισκεφθείτε το ξενοδοχείο αυτό, εκτός από τη μοναδική θέα και τις ανέσεις, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε στο εστιατόριο «Βράχος» τις ιδιαίτερες εκλεπτυσμένες γευστικές δημιουργίες του Executive Chef Στάθη Θέρμου, σε ένα φίνο και ζεστό περιβάλλον.

    Εστιατόριο - Πρωινό
    Εστιατόριο – Πρωινό

    Επιπλέον, στο ομώνυμο μπαρ μπορείτε να περάσετε στιγμές χαλάρωσης με ένα ποτό ή κοκτέιλ, σε έναν χώρο με εξαιρετική διακόσμηση, βασισμένη στο φυσικό ξύλο και στους πιο όμορφους χειμωνιάτικους τόνους.

    Santa Marina Arachova Lounge
    Santa Marina Arachova Lounge

    Το ξενοδοχείο διαθέτει 41 δωμάτια και 2 σουίτες προσφέροντας την καλύτερη δυνατή απομόνωση και χαλάρωση σε ένα πολυτελές και άνετο περιβάλλον. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι με πανοραμική θέα.

    Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες είναι εξοπλισμένα με:

    * Πολυτελή επίπλωση και καλαίσθητη διακόσμηση

    * Μπαλκόνια με υπέροχη ορεινή θέα

    * Μαρμάρινα πολυτελή μπάνια | Σεσουάρ μαλλιών

    * Κεντρική θέρμανση και air-condition

    * Τηλεόραση με επίπεδη οθόνη & Ραδιόφωνο

    * Ηλεκτρονικό χρηματοκιβώτιο

    * Δωρεάν WiFi

    * Mini-bar

    To Santa Marina Arachova προσφέρει:

    * Δωρεάν πάρκινγκ για τους επισκέπτες στο κέντρο της πόλης

    * Εστιατόριο “Βράχος”

    * Bar “Βράχος”

    * Σαλόνι με Μπαρ, Βιβλιοθήκη & Τζάκι

    * Υπηρεσία δωματίου

    * Conference & Aίθουσα Συνεδριάσεων

    * Παιδική χαρά (πλήρως εξοπλισμένη)

    Santa Marina Arachova Resort & Spa

    Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το Santa Marina Arachova Resort & Spa, μια exclusive ξενοδοχειακή all-suites  πρόταση στην περιοχή της Αράχωβας.

    To Santa Marina Arachova Resort & Spa διαθέτει 20 σύγχρονες σουίτες και μία βίλα, όλες με πανοραμική θέα στους Δελφούς και στις μαγευτικές βουνοκορφές του Παρνασσού.

    Santa Marina Arachova Resort & Spa (23)

    Τόσο τα μπαρ όσο και το εστιατόριο The Lounge,  με executive chef τον Στάθη Θέρμου, αποπνέουν μια ιδιαίτερη ζεστασιά και με την ξεχωριστή αισθητική  προσφέρουν στους επισκέπτες  στιγμές χαλάρωσης.

    Santa Marina Arachova Resort & Spa (12) Santa Marina Arachova Resort & Spa (11) Santa Marina Arachova Resort & Spa (16)

    Εάν επιλέξετε το ξενοδοχείο αυτό θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε στο σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο spa με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με όμορφο μωσαϊκό, εξοπλισμένο γυμναστήριο, σάουνα, χαμάμ με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και τζακούζι. Συγχρόνως, μπορείτε να απολαύσετε μια πληθώρα προσφερόμενων υπηρεσιών και θεραπείες από μια ομάδα εκπαιδευμένου προσωπικού. Τα γαλλικά προϊόντα της logo fleur’s or quadri.eps δημιουργούν την καλύτερη εμπειρία ψυχής και σώματος.

    Santa Marina Arachova Resort & Spa (33)

    Santa Marina Arachova Resort & Spa (8)

    Συνδυάζοντας την πολυτέλεια των φινετσάτων επίπλων και των πολύχρωμων υφασμάτων, με τη μοντέρνα διακόσμηση και τις σύγχρονες ανέσεις, το Santa Marina Arachova Resort & Spa υπόσχεται να ικανοποιήσει μέχρι και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

    Santa Marina Arachova Resort & Spa (9)

     

    Το ξενοδοχείο διαθέτει τα εξής δωμάτια:

    Junior Suite (2-3 άτομα): Κομψό και ευρύχωρο δωμάτιο με κρεβάτι και καθιστικό στον ίδιο χώρο, πολυτελές μπάνιο, τζάκι σε ορισμένες σουίτες, ιδιωτικό μπαλκόνι με επιβλητική θέα καθώς και τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, DVD, Mini-bar, Mini-safe, Voice-mail, Computer internet access και Turndown service. Τα κρεβάτια είναι ένα μεγάλο διπλό ή δυο μονά και ένα τρίτο άτομο μπορεί να κοιμηθεί άνετα σε καναπέ που γίνεται κρεβάτι.

    Deluxe Suite (2-3 άτομα): Καλαίσθητη και ευρύχωρη σουίτα με ξεχωριστό καθιστικό, 2 πολυτελή μπάνια, τζάκι σε ορισμένες σουίτες, ιδιωτικό μπαλκόνι με επιβλητική θέα καθώς και τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, DVD, Mini-bar, Mini-safe, Voice-mail, Computer internet access και Turndown service. Το κρεβάτι είναι ένα μεγάλο διπλό και ένα τρίτο άτομο μπορεί να κοιμηθεί άνετα σε καναπέ που γίνεται κρεβάτι στο σαλόνι.

    Santa Marina Arachova Resort & Spa (37)

    Maisonette (4-5 άτομα): Καλαίσθητη και ευρύχωρη σουίτα με δύο κρεβατοκάμαρες, 2 πολυτελή μπάνια (ένα για κάθε κρεβατοκάμαρα) , τζάκι, ιδιωτικό μπαλκόνι με επιβλητική θέα καθώς και τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, DVD, Mini-bar, Mini-safe, Voice-mail, Computer internet access και Turndown service. Τα κρεβάτια είναι ένα μεγάλο διπλό και δυο μονά και ένα πέμπτο άτομο μπορεί να κοιμηθεί άνετα σε καναπέ που γίνεται κρεβάτι στον κάτω όροφο που βρίσκονται τα δυο μονά κρεβάτια. Το δωμάτιο στον πάνω όροφο με το διπλό κρεβάτι είναι μια αυθεντική ρομαντική σοφίτα με ξύλινο ταβάνι και υπέροχη ατμόσφαιρα.

    Private Villa (6 άτομα): Καλαίσθητη και ευρύχωρη βίλλα με τρεις κρεβατοκάμαρες (το τρίτο δωμάτιο είναι μια αυθεντική ρομαντική σοφίτα), 3 πολυτελή μπάνια (ένα για κάθε κρεβατοκάμαρα), ευρύχωρο καθιστικό με τζάκι, τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, όλα με επιβλητική θέα καθώς και τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, DVD, Mini-bar, Mini-safe, Voice-mail, Computer internet access και Turndown service. Τα κρεβάτια είναι όλα διπλά.

    SONY DSC

    *Deluxe Room (2 άτομα): Κομψό και άνετο δωμάτιο με επιβλητική θέα και πολυτελές μπάνιο, παρέχει ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι, καθώς και τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, DVD, Mini-bar, Mini-safe, Voice-mail, Computer internet access και Turndown service.

    *Υπάρχει μόνο ένα Deluxe Room στο ξενοδοχείο.

    Όλες οι σουίτες είναι εξοπλισμένες με

    * Πολυτελή επίπλωση και καλαίσθητη διακόσμηση

    * Μπαλκόνια με υπέροχη ορεινή θέα

    * Τζάκι σε ορισμένες σουίτες

    * Σύγχρονα πολυτελή μπάνια | Σεσουάρ μαλλιών

    * Κεντρική θέρμανση και air-condition

    * Τηλεόραση με επίπεδη οθόνη | DVD | Voice Mail | Ηλεκτρονικό χρηματοκιβώτιο

    * Computer Internet access

    * Mini-bar

    Λίστα από υπηρεσίες:

    * Ένα εστιατόριο The Lounge και δύο Μπάρ που επικοινωνούν σε βεράντα με εκθαμβωτική θέα | Καθιστικό με υπέροχη θέα

    * Εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με μωσαϊκό

    * Spa με ευρεία γκάμα από υπηρεσίες και θεραπείες logo fleur’s or quadri.eps

    * Σάουνα | Τζακούζι | Χαμάμ | Πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο

    * Υπόγειο πάρκινγκ

    * Απογευματινή υπηρεσία δωματίου

     



    ΣΧΟΛΙΑ