• Δελτία Τύπου

    Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ υποστηρίζει τις γυναίκες πρόσφυγες

    • NewsRoom
    γυναίκες


    H Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναικών που τιμάται στις 8 Μαρτίου,  δημιούργησε την ψηφιακή εκστρατεία#DenEisteMones #WithRefugees #WomensDay, που αναδεικνύει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες πρόσφυγες και ζητά από όλους εμάς να δείξουμε την έμπρακτη υποστήριξή μας.

    Με κεντρικό μήνυμα “Δεν είστε μόνες. Είμαστε δίπλα σας” η ‘Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες μας καλεί να τιμήσουμε όλες τις γυναίκες και μαζί τις γυναίκες και τα κορίτσια πρόσφυγες, που αντιστοιχούν στο 50% του προσφυγικού πληθυσμού.

    Θα θέλαμε να ζητήσουμε και τη δική σας σημαντική συμβολή σε αυτή την προσπάθεια, με τη δωρεάν προβολή της ψηφιακής εκστρατείας μας. Η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού μπορεί να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσηςγια τα κορίτσια και τις γυναίκες πρόσφυγες. Να εξασφαλίσουμε επαρκή και ασφαλή στέγαση, πρόσβαση σε συστήματα δίκαιης διανομής τροφίμων και ξεχωριστές εγκαταστάσεις υγιεινής για την αποτελεσματικότερη προστασία τους.

    Η κεντρική σελίδα (landingpage) για όλες τις ενέργειες είναι:

    https://support.unhcr.gr/deneistemones/



    ΣΧΟΛΙΑ