• Δελτία Τύπου

    Praktiker Hellas: Σπίτι είναι οι άνθρωποι που το χαίρονται, το αλλάζουν, το ΖΟΥΝ

    • NewsRoom


    Η Praktiker Hellas, το No. 1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY, μας παρουσιάζει την νέα ολοκαίνουργια 360ο καμπάνια της #ΣΠΙΤΙ 2022, υπενθυμίζοντας ότι σπίτι δεν είναι απλά τέσσερις τοίχοι, αλλά οι άνθρωποι που του δίνουν ζωή, προσωπικότητα και χαρακτήρα με τον τρόπο που το διακοσμούν, το εξοπλίζουν, το ανανεώνουν, το απολαμβάνουν! Αποτελεί το δικό μας καταφύγιο καθημερινότητας, εκεί που σταματούν οι γρήγοροι και απαιτητικοί ρυθμοί και τη θέση τους παίρνουν απολαυστικές βραδιές με τους φίλους μας, ατελείωτες συζητήσεις για τις σκέψεις μας, οικογενειακά τραπέζια, ζεστό και χαλαρωτικό cocooning, τα χαμόγελα των αγαπημένων μας ανθρώπων.

    Με κεντρικό μήνυμα «Σπίτι είναι οι άνθρωποι που το χαίρονται, το αλλάζουν, το ζουν», η Praktiker φροντίζει να μη μας λείψει τίποτα από αυτό, μέσα από τη νέα της Συλλογή Σπίτι 2022.

    Μέσα στους ανανεωμένους  καταλόγους Σπίτι 2022 και Οικιακοί Βοηθοί βρίσκουμε  τις πιο μοδάτες επιλογές σε έπιπλα και διακοσμητικά, αλλά και τις πιο ποιοτικές και οικονομικές ηλεκτρικές συσκευές, εξοπλίζοντας τον χώρο μας με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και καλύπτοντας κάθε μας ανάγκη. Ό,τι επιλέξουμε, ό,τι ονειρευτούμε η Praktiker το κάνει πραγματικότητα με τις μοναδικές υπηρεσίες και παροχές της.

    City Vibes ή Urban Minimalism, όποιο κι αν είναι το προσωπικό μας στυλ, αρκεί μια βόλτα σήμερα σε ένα από τα 16 καταστήματα Praktiker ή το πάτημα ενός κουμπιού στο praktiker.gr για να μας φέρει εύκολα και αξιόπιστα πιο κοντά στη δημιουργία μιας ξεχωριστής αίσθησης οικειότητας του χώρου μας για εμάς, αλλά και για όποιον φιλοξενεί το σπίτι μας.  Γιατί «Σπίτι είναι οι άνθρωποι που το χαίρονται, το αλλάζουν, το ζουν».

    Δείτε το video της καμπάνιας εδώ!



    ΣΧΟΛΙΑ