Βαρθαλίτης και Κουντουριώτη ετοιμάζουν το μενού του αγώνα με την υποστήριξη του Pamestoixima.gr
Στη Βουδαπέστη δίνουν απόψε (22:00) ραντεβού η Πορτογαλία και η Γαλλία, στην αυλαία των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οι δύο χώρες συναντώνται όμως και στην κουζίνα του Cookball League, της αθλητικής διαδικτυακής εκπομπής του Σταύρου Βαρθαλίτη. Ο chef μαζί με τη Λίλα Κουντουριώτη σχολιάζουν τους αγώνες του Ευρωπαϊκού, ενώ παράλληλα μαγειρεύουν το ιδανικό συνοδευτικό πιάτο για το αποψινό παιχνίδι.
Ποια συνταγή προτείνουν στους ποδοσφαιρόφιλους για την αποψινή βραδιά; Ποια oμάδα υποστηρίζει ο Σταύρος Βαρθαλίτης; Σκοράρει και στην κουζίνα η Λίλα Κουντουριώτη;
Οι απαντήσεις στη δεύτερη εκπομπή Cookball League, με χορηγό τον ΟΠΑΠ και το Pamestoixima.gr, που ετοιμάζει το μενού των σημαντικότερων αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελβετία: Σημαντική αύξηση στις εξαγωγές όπλων το 2025
- Νετανιάχου προς τους Ιρανούς: Έχετε την ευκαιρία να ανατρέψετε το καθεστώς – Το Ισραήλ μπορεί να είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας
- Jerusalem Post: Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ είναι τραυματίας αλλά ασκεί τα καθήκοντά του
- Τράπεζα Πειραιώς: Στις 15 Ιουνίου η καταβολή της επιστροφής κεφαλαίου €0,398/μετοχή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.