ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 16 έως τις 22 Ιουνίου 2020, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 16 εκατομμύρια ευρώ.
Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Λαμία, επέλεξε το στοίχημα «Τελικό Αποτέλεσμα» σε πέντε αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Σουηδίας, της Αυστρίας, της Δανίας, της Βουλγαρίας και τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, έπαιξε το σύστημα 3-4-5 και με 5 ευρώ κέρδισε 5.220 ευρώ.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020, στις ελληνικές ιπποδρομίες στο Markopoulo Park, στο ΣΚΟΡ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες), δύο νικητές από την Αθήνα και τη Νίκαια κέρδισαν από 7.132,31 ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Με «κόφτη» τα 400.000 ευρώ η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ στους μικρούς οικισμούς – Τι συμβαίνει για τις βίλες σε Μύκονο, Σαντορίνη και Αντίπαρο
- Γιάννης Βασιλάκος: Εκρηκτική εκκίνηση στο β΄ εξάμηνο για τη Fourlis – Βεβαιότητα για τους στόχους του 2025
- Καιρός: Στους 36 βαθμούς ο υδράργυρος και τοπικές βροχές
- Σοκ από τη δολοφονία του υποστηρικτή του Τραμπ, Τσάρλι Κερκ (Video)
