• Δελτία Τύπου

    Orange Grove Patras: Δυναμική συμμετοχή στην έκθεση «Patras IQ 2019»

    • NewsRoom
    orange grove patras

    orange grove patras


    Το Orange Grove Patras, η θερμοκοιτίδα νέας επιχειρηματικότητας της Πάτρας, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη δημοφιλή διοργάνωση-θεσμό του Patras IQ, με στόχο την ανάδειξη της δημιουργίας και των καινοτόμων ιδεών, που πραγματοποιήθηκε 12-14 Απριλίου στην Πάτρα.

    Συγκεκριμένα, το Orange Grove Patras συμμετείχε με σταντ που φιλοξενήθηκε στο περίπτερο 32 του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών, το οποίο υποστηρίζει ενεργά τον οργανισμό. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκαν πολλές B2B συναντήσεις, ενώ προσφέρθηκαν και δυνατότητες δικτύωσης με το κοινό.

    Επιπλέον, ο συν-ιδρυτής του Orange Grove Patras, Γιάννης Κανελλόπουλος, ήταν καλεσμένος ως ομιλητής στο πάνελ «Βιομηχανική Επανάσταση μέσω της Πληροφορικής» την Κυριακή 14 Απρίλιου, υπό τη διοργάνωση του Πανεπιστημίου Πατρών, με θέμα «The elements of a Revolution: Talent, Investments, Infrastructure».

    Παράλληλα, τη δυναμική παρουσία του Orange Grove Patras στην έκθεση Patras IQ ενίσχυσε και η συν-ιδρύτρια του οργανισμού, Αλεξάνδρα Σαρμά, η οποία συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του Διαγωνισμού Καινοτομίας του προγράμματος «Re-Startup Patras 2k19», που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το POS4work, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών.

    Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.orangegrovepatras.biz, ενώ έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τα νέα μας και στη σελίδα μας στο Facebook.

    OrangeGrovePatras
    Orange Grove Patras

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Junior Squeezy: Νέος διαγωνισμός επιχειρηματικότητας για μαθητές από το Orange Grove

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ‘Ideas That Change Us’ από την NN Hellas και το Orange Grove

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: H NN Hellas και το Orange Grove στοχεύουν στην ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα



    ΣΧΟΛΙΑ