ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Orange Grove Patras, η θερμοκοιτίδα νέας επιχειρηματικότητας της Πάτρας, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη δημοφιλή διοργάνωση-θεσμό του Patras IQ, με στόχο την ανάδειξη της δημιουργίας και των καινοτόμων ιδεών, που πραγματοποιήθηκε 12-14 Απριλίου στην Πάτρα.
Συγκεκριμένα, το Orange Grove Patras συμμετείχε με σταντ που φιλοξενήθηκε στο περίπτερο 32 του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών, το οποίο υποστηρίζει ενεργά τον οργανισμό. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκαν πολλές B2B συναντήσεις, ενώ προσφέρθηκαν και δυνατότητες δικτύωσης με το κοινό.
Επιπλέον, ο συν-ιδρυτής του Orange Grove Patras, Γιάννης Κανελλόπουλος, ήταν καλεσμένος ως ομιλητής στο πάνελ «Βιομηχανική Επανάσταση μέσω της Πληροφορικής» την Κυριακή 14 Απρίλιου, υπό τη διοργάνωση του Πανεπιστημίου Πατρών, με θέμα «The elements of a Revolution: Talent, Investments, Infrastructure».
Παράλληλα, τη δυναμική παρουσία του Orange Grove Patras στην έκθεση Patras IQ ενίσχυσε και η συν-ιδρύτρια του οργανισμού, Αλεξάνδρα Σαρμά, η οποία συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του Διαγωνισμού Καινοτομίας του προγράμματος «Re-Startup Patras 2k19», που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το POS4work, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.orangegrovepatras.biz, ενώ έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τα νέα μας και στη σελίδα μας στο Facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Junior Squeezy: Νέος διαγωνισμός επιχειρηματικότητας για μαθητές από το Orange Grove
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ‘Ideas That Change Us’ από την NN Hellas και το Orange Grove
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: H NN Hellas και το Orange Grove στοχεύουν στην ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Citi για Τράπεζα Πειραιώς: Γιατί στο bull σενάριο βλέπει τη μετοχή στα 15,15 ευρώ
- Nέα επίθεση drones και πυραύλων του Ιράν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – «Εμείς θα αποφασίσουμε το τέλος του πολέμου» τονίζουν οι Φρουροί της Επανάστασης
- Τραμπ: «Ο πόλεμος νομίζω θα τελειώσει πολύ σύντομα» – Εξετάζουμε άρση ορισμένων κυρώσεων στο πετρέλαιο (upd)
- ΕΟΔΥ: Τι λέει ο Χ. Χατζηχριστοδούλου στο Mononews – Η τοποθέτηση του Ά. Γεωργιάδη και το θρίλερ της επόμενης μέρας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.