• Δελτία Τύπου

    Ο Νίκος Παπαθανάσης στο 3rd Family Business Conference

    • NewsRoom
    Ο Νίκος Παπαθανάσης στο 3rd Family Business Conference

    3rd Family Business Conference 2021


    Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκος Παπαθανάσης θα απευθύνει χαιρετισμό στο 3rd Family Business Conference, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου 2021 σε υβριδική μορφή, με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα και περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων και το οποίο διοργανώνεται από την Palladian Conferences για τρίτη συνεχή χρονιά.

    Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και του Ινστιτούτου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (CRI), ενώ αποκλειστικοί χρυσοί χορηγοί του είναι η Alpha Bank και η EY Ελλάδος.

    Το συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο «THE MET», θα είναι το πρώτο της σειράς «3rd Family Business Conference – Towards a sustainable future» και θα ασχοληθεί με τις οικογενειακές επιχειρήσεις και τα ζητήματα που αφορούν στην οργάνωση και διαχείρισή τους.

    Κεντρικός συντονιστής και παρουσιαστής του Συνεδρίου θα είναι ο δημοσιογράφος κ. Νεκτάριος Νώτης, ενώ συντονιστές των πάνελ θα είναι οι δημοσιογράφοι κ. Χριστίνα Κανατάκη, κ. Μαρία Μαθιοπούλου και κ. Μαρία Σαμολαδά και ο κ. Νίκος Μπρης, Director, Επικεφαλής Τμήματος Συμβούλων Εταιρικής Στρατηγικής και Συναλλαγών της EY Ελλάδος στο γραφείο της Θεσσαλονίκης.

    Οι θεματικές ενότητες του συνεδρίου:

    ΕΝΟΤΗΤΑ I: Προτάσεις μακροημέρευσης: μια οικογένεια 3ης γενιάς μας αφηγείται

    ΕΝΟΤΗΤΑ II: Το Ταμείο Ανάκαμψης ως εργαλείο υλοποίησης των επιταγών ESG στις οικογενειακές επιχειρήσεις

    ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΙΙ: Η ωρίμανση του μοντέλου Διοίκησης της οικογενειακής επιχείρησης: στελέχωση, ενσωμάτωση και διαχείριση

    ΕΝΟΤΗΤΑ ΙV: Διασχίζοντας τα σύνορα: προκλήσεις & ευκαιρίες για τις οικογενειακές επιχειρήσεις

    Για το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου πατήστε εδώ.

    Για την εγγραφή σας στο υβριδικό συνέδριο πατήστε εδώ.

    Χορηγοί Επικοινωνίας του Συνεδρίου (αλφαβητικά): Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, Bankwars.gr, BnB Daily, Euro2day.gr, FnB Daily, Grtimes.gr, Insider.gr, Mikrometoxos.gr, Mononews.gr, Theceo.gr.



    ΣΧΟΛΙΑ