• Δελτία Τύπου

    Μ. Β. Βαρδινογιάννη: Η «ΕΛΠΙΔΑ» τιμά τον πρόεδρο του «Τhe Hellenic Initiative», George Stamas

    Βαρδινογιάννη


    Ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», τίμησε έναν νέο μεγάλο σύμμαχο στον αγώνα του Συλλόγου ενάντια στον παιδικό καρκίνο, τον κύριο George Stamas, ιδρυτή και Πρόεδρο του Οργανισμού «Τhe Hellenic Initiative» και τη σύζυγό του, κυρία Georgia Stamas.

    Βαρδνογιάννη

    Η Πρόεδρος του Συλλόγου, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, υποδέχτηκε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων τον κύριο Stamas και τη σύζυγό του, καθώς και τον κύριο Μιχάλη Πρίντζο, Διευθυντή Προγράμματος του «Τhe Hellenic Initiative», λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είναι τιμή μας και χαρά μας να σας υποδεχόμαστε σήμερα εδώ. Για τον Σύλλογό μας η παρουσία σας στο νοσοκομείο μας αποτελεί ένα ξεχωριστό και σημαντικό γεγονός καθώς υποδηλώνει τη βαθιά σας ευαισθησία απέναντι στα παιδιά με καρκίνο και την ανεκτίμητη συνεισφορά σας στο έργο μας, καθώς μέσα από το «Τhe Hellenic Initiative», τον Οργανισμό που ιδρύσατε, χτίζετε ακόμα πιο γερές γέφυρες ανάμεσα στην «ΕΛΠΙΔΑ» και τους Έλληνες της Διασποράς. Θα ήθελα να σας συγχαρώ θερμά, για τα ανθρωπιστικά ιδεώδη που διέπουν τις πρωτοβουλίες σας και κυρίως για την υποστήριξη που προσφέρετε στις ελληνικές οικογένειες που επλήγησαν από την κρίση, καθώς και για τους επαγγελματικούς δρόμους που ανοίγετε δίνοντας ευκαιρίες στους νέους της Ελλάδας. Οργανισμοί όπως ο δικός σας κρατούν την ελληνική σημαία ψηλά και μας κάνουν υπερήφανους. Για όλους αυτούς τους λόγους αλλά και γιατί πιστεύουμε ότι η συμβολή σας στο έργο μας είναι και θα είναι μεγάλη, ο Σύλλογος μας σας απονέμει την Τιμητική του Πλακέτα».

    Βαρδινογιάννη
    Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, George Stamas

    Ο κύριος Stamas ευχαρίστησε θερμά την κυρία Βαρδινογιάννη για τα καλά της λόγια και για την τιμή που του κάνει, εξέφρασε τον θαυμασμό του για το Νοσοκομείο της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και επεσήμανε: «Μας εμπνέετε και το μήνυμα που θέλω να στείλω στους συναδέλφους μου και σε όλα τα μέλη του συλλόγου μας απ’ όλο τον κόσμο είναι πως υπάρχει ελπίδα. Η πρόκληση είναι σπουδαία αλλά μπορούμε να εμπνευστούμε από το έργο των ανθρώπων της “ΕΛΠΙΔΑΣ”».

    Βαρδινογιάννη

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Οργανισμός «Τhe Hellenic Initiative» διοργάνωσε τον περασμένο Μάϊο στο Λονδίνο εκδήλωση στην οποία τίμησε το έργο της Επιτροπής Νεολαίας της «ΕΛΠΙΔΑΣ» (Elpida Youth) και το ενίσχυσε με χορηγία του, ενώ στις 29 Σεπτεμβρίου 2017 διοργανώνει στη Νέα Υόρκη μεγάλη εκδήλωση κατά την οποία θα τιμήσει τον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ» και την Πρόεδρό του, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.



    ΣΧΟΛΙΑ