Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

ΠΕΔΜΕΔΕ: Νέος Πρόεδρος της Ένωσης ο κ. Μιχαήλ Δακτυλίδης

Νέος Πρόεδρος της Ένωσης ο κ. Μιχαήλ Δακτυλίδης

Με σημαντική προσέλευση εργοληπτών, τόσο στην Αθήνα όσο και στα 13 Περιφερειακά Τμήματα σε όλη τη χώρα, ολοκληρώθηκαν χθες το βράδυ οι διήμερες διαδικασίες για την εκλογή νέας Διοικούσας Επιτροπής, Αντιπροσωπείας και Εξελεγκτικής Επιτροπής για την τριετία 2017-2020.

Τα αποτελέσματα της κάλπης ανέδειξαν για μία ακόμη φορά σε πανελλαδική κλίμακα πρώτη δύναμη το συνδυασμό «ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ», με ποσοστό 65,3%.

Νέος Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΕΔΜΕΔΕ ανακηρύχθηκε ο κ. Μιχαήλ Δακτυλίδης, με Αντιπρόεδρο τον κ. Κωνσταντίνο Γκολιόπουλο και Γενικό Γραμματέα τον κ. Ευάγγελο Κασσελά. O Πρόεδρος της ΠΕΔΜΕΔΕ κ.Μιχαήλ Δακτυλίδης, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη σημαντική προσέλευση των εργοληπτών, τονίζοντας, ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για τα προβλήματα του κατασκευαστικού κλάδου.

Παράλληλα ο κ. Μιχαήλ Δακτυλίδης επισήμανε ότι μεγάλο μέρος των πρωτοβουλιών του για την επόμενη τριετία θα επικεντρωθεί: