Μαύρα, μπλε και διαμαντένια εφτάρια κυνηγούν οι παίκτες του ΣΚΡΑΤΣ σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα επιδίδονται σε «σαφάρι» για να ανακαλύψουν το «7άρι του εκατομμυρίου».
Το νέο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ, με μέγιστο έπαθλο το 1 εκατομμύριο ευρώ, έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον. Ολοένα και περισσότερος κόσμος επισκέπτεται καθημερινά πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, μίνι μάρκετ και περίπτερα για να δοκιμάσει την τύχη του.
Κάθε λαχνός κοστίζει 10 ευρώ και δίνει κέρδη από 10 ευρώ έως 1 εκατομμύριο ευρώ. Οι παίκτες που σκρατσάρουν και βρίσκουν το μαύρο εφτάρι κερδίζουν το αντίστοιχο ποσό. Όσοι βρουν το μπλε εφτάρι κερδίζουν πέντε φορές το αντίστοιχο ποσό, ενώ οι τυχεροί που θα αποκαλύψουν το διαμαντένιο εφτάρι θα κερδίσουν και τα 20 ποσά που αναγράφονται στο λαχνό.
Περισσότερες πληροφορίες για το νέο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ που χαρίζει 1 εκατ. εύρω μπορείτε να βρείτε εδώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Media Trump: Η Truth Social λανσάρει συνδρομή για επενδυτές – Ταχύτερη πρόσβαση στις αναρτήσεις του Τραμπ που επηρεάζουν τις αγορές
- Μητσοτάκης για δωρεά 160 εκατ. από τις τέσσερις συστημικές τράπεζες για την αναβάθμιση πανεπιστημίων: Ανατέλλει μια νέα μέρα χωρίς καταλήψεις
- Κίνα: Πώς απαντά το Πεκίνο στις κατηγορίες Τραμπ περί ανάμιξης στις αμερικανικές εκλογές
- Μητροπολιτικό Κολλέγιο: Ανάπτυξη και Απορρόφηση στην Αγορά Εργασίας – Στο 81% η Απασχόληση των Αποφοίτων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.