array(0) {
}
        
    
Menu
0.26%
Τζίρος: 160.50 εκατ.

Ιεράπετρα: Διάσωση 35 μεταναστών – Δύο μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο σε νοσοκομείο

Ροή Ειδήσεων

Μεγάλο θέμα στο CNN η προσφορά του 1 εκατ. ευρώ του Ολυμπιακού και του Β. Μαρινάκη

Βαγγέλης Μαρινάκης, εφοπλιστής Capital Ship Management
Comments

Δεκάδες Μεσα Μαζικης Ενημέρωσης συμπεριλαμβανομένου και του CNN έχουν μεταξύ των βασικών τους θεμάτων την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την Αττικη αναφέροντας ταυτόχρονα και την μεγάλη δωρεά του διοικητικού  ηγέτη του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δώσει εντολή να διατεθεί άμεσα ένα εκατομμύριο ευρώ στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές, με τον μεγαλομέτοχο των ερυθρόλευκων να αποδεικνύει για πολλοστή φορά πως είναι πάντα παρών στις δύσκολες στιγμές της χώρας. Πολλά ξένα μέσα ενημέρωσης έχουν κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην πολύ σημαντική κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη μεταξύ αυτών και το κορυφαίο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Στην ιστοσελίδα του αμερικάνικου τηλεοπτικού σταθμού φιλοξενείται η πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη να διαθέσει ένα εκατομμύριο ευρώ για την στήριξη των πληγέντων.

Ο τίτλος του κειμένου είναι: «Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, θα δώσει ένα εκατομμύριο ευρώ (1,1 εκατ. δολάρια) για να στηρίξει άμεσα τους ανθρώπους που έχουν πληγεί από τις φωτιές».

Επίσης η ελληνική ομάδα θα ανοίξει τραπεζικούς λογαριασμούς, για να βοηθήσουν και οι οπαδοί της με την συγκέντρωση χρημάτων, αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα του CNN.

Όπως προαναφέραμε πολλές ιστοσελίδες και ειδησεογραφικά πρακτορεία έχουν κάνει ιδιαίτερη μνεία στην μεγάλη κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, για την στήριξη των πληγέντων από τις καταστροφικές φωτιές.

Η πορτογαλική ιστοσελίδα maisfutebol  έγραψε για την προσφορά του Ολυμπιακού προς τους πληγέντες ύψους ενός εκατ. ευρώ, αναφέροντας μάλιστα πως ο Πορτογάλος Πέδρο Μαρτίνς είναι ο προπονητής της ελληνικής ομάδας.

Στο επίσης πορτογαλικό ojogo αναφέρεται η προσφορά ενός εκατ. ευρώ προς όσους επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική.

Η nottinghampost γράφει για την προσφορά ύψους ενός εκατ. ευρώ για την ανακούφιση των πληγέντων από τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Επίσης ιδιαίτερη αναφορά για την προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη γίνεται και από την ιστοσελίδα ziuanews.ro, η οποία επισημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει ένα εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των πληγέντων ενώ γίνεται αναφορά και στην απόφαση της διοίκησης του ΠΑΟΚ, να προσφέρει τις εισπράξεις από τον χθεσινό αγώνα με την Βασιλεία, για τον ίδιο σκοπό.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

3ο Ετήσιο Συνέδριο της ΕΙΗΕΑ με θέμα «ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ 2026: Τεχνητή Νοημοσύνη – Ευκαιρίες και κίνδυνοι – Η επόμενη μέρα για τον Τύπο»
Το καπέλο… Ζούλα – Αλαφούζου και η Βυτίνα του Σκάι, η έμπειρη Έμη απογειώνει την HuffPost, οι αλλαγές του Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ και το φαινόμενο… Breaking Chairs
Πέφτουν δισεκατομμύρια ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League!
Warner Bros.: Προσφορές για εξαγορά από Netflix, Comcast και Paramount
Σκάι: Τέλος ο Ζούλας από CEO – Νέος διευθύνων σύμβουλος ο… Γιάννης Αλαφούζος
Η ΕΡΤ παρουσίασε το νέο ραδιοφωνικό της πρόγραμμα – Ισχυρή δυναμική και ψηφιακή μετάβαση για τη δημόσια ραδιοφωνία
Η Eurostat επιβεβαιώνει όσα προειδοποιεί ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς
Ανατροπή με τις άδειες στα κανάλια, το Survivor… Διχασμού του Σκάι, ο πόλεμος Λιάγκα – Λάκη, η μεγάλη συμμαχία Mega, ANT1, Alpha και Star και το δείπνο του Κυριακού
Διαδικτυακή Ημερίδα από την NBG Pay και τον Όμιλο EPSILONNET για την εξαργύρωση ψηφιακών vouchers
Μορφωμένη αλλά επισφαλής η Generation Z – Τα ευρήματα της νέας έρευνας του ΙΝΕ ΓΣΕΕ