• Δελτία Τύπου

    Με νέα προϊόντα και υπηρεσίες η OTESAT_MARITEL στα «Ποσειδώνια 2016»

    • NewsRoom


     

    Η OTESAT_MARITEL, μέλος του Ομίλου OTE, δίνει και φέτος το «παρών» σε ένα από τα σημαντικότερα ραντεβού της παγκόσμιας ναυτιλίας, τα «Ποσειδώνια 2016», παρουσιάζοντας νέες καινοτόμες λύσεις και προϊόντατηλεπικοινωνιών, για την ελληνική και διεθνή ναυτιλιακή αγορά.

    OTESAT_MARITELΗ έκθεση, η οποία πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια, ανοίγει φέτος τις πύλες της στις 6 Ιουνίου στο Metropolitan EXPO Center και θα διαρκέσει έως τις 10 Ιουνίου, ενώ στο περίπτερο της OTESAT_MARITEL (1.201, Hall 1) οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τεχνολογίες αιχμής, τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και τις ολοκληρωμένες λύσεις που παρέχει η εταιρεία.

    Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντάτη νέα αναβαθμισμένη ICT λύση s@tGate V9, συμβατή και με το InmarsatFleetXpress, με τη υιοθέτηση της οποίας τα πλοία και τα πληρώματα τους έχουν υπηρεσίες internet, e-mail και φωνής, αξιοποιώντας συγχρόνως πλήρως τα συνδρομητικά τους πακέτα σε data και φωνή.

    Ακόμη, στο περίπτερο της OTESAT_MARITELθα παρουσιάζονταιτο νέο σύστημα InmarsatFleetXpress, νέες υπηρεσίες e-training και e-vessel, τα δορυφορικά τερματικά του FleetXpress COBHAM Sailor GX60, GX100 από την COBHAM, τον μεγαλύτερο παγκοσμίως κατασκευαστή δορυφορικών κεραιών, καθώς και υπηρεσίες καιεξοπλισμός γέφυρας πλοίων.

    Το εξειδικευμένο προσωπικό της OTESAT_MARITELθα βρίσκεται στο περίπτερο τηςεταιρείας, προτείνοντας στους επισκέπτες τις τηλεπικοινωνιακές λύσεις, που καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες τους.



    ΣΧΟΛΙΑ